F.Bahçeliler gönüllerince eğlendi

F.Bahçeliler gönüllerince eğlendi

KKTC Fenerbahçeliler Derneği, 19 Temmuz Dünya Fenerbahçeliler Günü’nü kutladı.

A+A-

KKTC Fenerbahçeliler Derneği'nin düzenlediği 19 Temmuz Dünya Fenerbahçeliler Günü kutlaması, takımın Kıbrıs taraftarlarını bir araya getirdi.

KKTC Fenerbahçeliler Derneği tarafından düzenlenen '19 Temmuz Dünya Fenerbahçeliler Günü' kutlamaları Vuni Place Hotel & Viva Gazino’da yapıldı. Gecede Türkiye’nin sevilen sanatçılarından Ferhat Göçer, en güzel şarkılarını Fenerbahçe taraftarları için seslendirdi.

Kıbrıs’taki Fenerbahçe taraftarlarını bir araya getiren etkinliğe, İlyas Bulcay Fenerbahçe Spor Kulübü Kadıköy Şube Başkanı ve Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Orhan Zeki Ak fenerbahce.org sitesi müdürü Kemalettin Şentürk, FBSK Scout ekibi üyesi ve antrenör Hakan Hanoğlu, İşadamı, ekonomist ve sosyal medya FB sempatizanı yazar yanı sıra KKTC Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Erçin Çoban, KKTC Fenerbahçeliler Derneği Basın sözcüsü Orhan İsmailoğlu yönetim kurulu ve yaklaşık 570 taraftar yer aldı. 

Gecede Ferhat Göçer’in söylediği Fenerbahçe marşlarına taraftarlar da eşlik etti. Fenerbahçeliler, bayrak sallayarak 19 Temmuz Dünya Fenerbahçeliler Günü'nü coşkuyla kutladı.  Ayrıca H&V Ajans mankenleri KKTC Fenerim ürünlerini tanıtan bir defile düzenledi. 

 

Açık artırmada üç imzalı forma satıldı

Gecede ise bu yıl Euro Lig’de Şampiyon olan Fenerbahçe Basketbol takımı üç imzalı forması açık artırmaya çıktı. Her forma 14 bin TL’den gönüllü Fenerbahçeli işadamları ve işkadınları tarafından alındı. Açık artırmada Özlem Özbekoğlu, Ali Başman ve Mustafa Ahmet Raşit formayı alan isimler oldu.

Bu haber toplam 2176 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.