Erseven ve ekibi görevinden ayrıldı

Erseven ve ekibi görevinden ayrıldı

Ozanköy’de Teknik Direktör Rıza Erseven ve ekibi görevlerinden ayrılma kararı aldı.

A+A-

K-Pet Birinci Lig ekiplerinden Ozanköy’de Teknik Direktör Rıza Erseven ve yardımcı antrenör Necat Kurtarıcıoğulları ile kaleci antrenörü Mehmet Yeşilleme görevinden ayrıldı.

Rıza Erseven yaptığı açıklamada teknik heyetle görüşerek Ozanköy’de devam etmeme kararı aldıklarını belirtti.

 

Erseven: “Zorluklarla karşılaştık ama üstesinden geldik”

Erseven, “Ozanköy’de bulunduğum süre içerisinde başkan Gülhan Karaaziz’e, özellikle takım antrenörü Necat Kurtarıcıoğluları’na ve kaleci antrenörüm Mehmet Yeşilleme hocalarıma zor şartlarda benimle mücadele ettikleri için teşekkür ediyorum. Ozanköy’de bulunduğumuz süre içerisinde maddi, manevi çok zorluklarla karşılaştık, bunların üstesinden teknik heyetim gerek süper karakterli futbolcularımızın inancı ile geldik ve bu kadar olumsuzluğun ve ilgisizliğin içinde 20 maç gibi uzun bir periyodu mağlup olmadan tamamladık” açıklamasını yaptı.

 

“Teklifleri değerlendireceğiz”

“Oynadığımız Play-off finalinden önce aynı sıkıntılar devam etti” diyerek açıklamasına devam eden Erseven, “Her şeye rağmen teknik heyetim ve futbolcularım ile gurur duyuyorum. Yeni sezon için şu an 3-4 takım ile görüşmem oldu. Bizim hedeflerimizin uyuştuğu bir takımda görev yapacağız” ifadelerini kullandı.

Ozanköy’de 4’üncü haftada takımın başına gelen Erseven ve teknik heyeti normal sezonu üçüncü sırada tamamlarken, Play-off 3’üncü maçında Hamitköy’e mağlup olarak Süper Lig’e yükselme şansını son maçta kaybetmişti.

Bu haber toplam 1119 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.