Erenköy ve Dumlupınar yeşerecek

Erenköy ve Dumlupınar yeşerecek

Erenköy ve Dumlupınar antrenman sahalarında ekim işlemi başlıyor.

A+A-

Bir süreden beridir ekim aşaması adına çalışmaların devam ettiği Dumlupınar antrenman sahası ve Erenköy’de bulunan sahanın ekim kısmına başlanıyor.  Başbakanlık Spor Dairesi Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada iki sahada da çalışmaların tamamlandığı ve ekim için hazır hale gelindiği belirtildi.

 

Erenköy’e atletizm pisti de yapılacak

Erenköy sahası ile ilgili olarak su depolarının güçlendirildiği, tadilat işlerinin yapıldığı belirtilirken 3-5 gün içinde sahanın ekimi için çalışmanın yapılacağı açıklandı. Sahanın ekim işinin tamamlanması ile birlikte hem okul sporlarına hem de bölgeye hizmet verecek olan Erenköy sahasına atletizm pistinin de yapılacağı belirtildi.

 

Dumlupınar’da ekim işlemi Salı günü başlayacak

Dumlupınar antrenman sahası ile ilgili yapılan açıklamada Dumlupınar Türk Spor Kulübü ve Spor Dairesi işbirliği ile yapılacak olan antrenman sahasının ekim işine Salı günü başlanacağı belirtildi. Sahanın tamamlanması ile birlikte bölgede antrenman sorununun büyük oranda azalacağı belirtilirken, Dumlupınar antrenman sahasının da ekim aşaması adına hazır olduğu belirtildi.

Bu haber toplam 1945 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.