Engelsiz Turnike turnuvası yapılıyor

Engelsiz Turnike turnuvası yapılıyor

3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında, Engelsiz Turnike Basketbol Turnuvası bu yıl beşinci kez düzenleniyor.

A+A-

3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında, özel eğitime gereksinim duyan bireylerle ilgili toplumumuzda farkındalığı artırmak amacıyla ALGIM Özel Eğitim Merkezi tarafından geleneksel olarak düzenlenen, Engelsiz Turnike Basketbol Turnuvası, Telsim'in de katkılarıyla bu yıl beşincisi düzenleniyor. Turnuva yarın Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda saat 10.00’da gerçekleşecek.

Özel eğitime gereksinim duyan özel çocukların diğer okullarda öğrenim gören arkadaşları ile tanışmaları, onlarla kaynaşmaları ve birlikte eğlenebilme fırsatı bulabilmelerin yanı sıra turnuva gerçek bir müsabaka ortamında dostluk, rekabet, kazanma ve kaybetme duygularını yaşamaları amaçlanıyor.

ALGIM Özel Eğitim Merkezi, Lefkoşa Özel Eğitim ve İş Merkezi, Yeşilyurt Özel Eğitim Merkezi, Girne Özel Eğitim Merkezi takımları ile Yakın Doğu Koleji takımının katılımlarıyla bu özel turnuva Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yer alacak.

Bu haber toplam 1310 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.