Emek Stadı’nda çalışmalar sürüyor

Emek Stadı’nda çalışmalar sürüyor

Spor Dairesi Müdürlüğü’nün futbol liglerin tamamlanmasının ardından başlattığı saha bakım-onarım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

A+A-

Spor Dairesi Müdürlüğü’nün futbol liglerin tamamlanmasının ardından başlattığı saha bakım-onarım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

İlk olarak Karpaz ve Lefke bölgesine ağırlık veren daire, bu bölgelerdeki sahaları elden geçirip, gerekli çalışmalarını devam ettiriyor. Karpaz bölgesinde Yeni Erenköy Sahası’nda ekim çalışmaları sürerken, daha sonraki aşamada bölgedeki diğer sahalar ele alınacak. Diğer yandan Lefke bölgesinde de hummalı bir çalışma içerisinde olan daire çalışanları, Lefke 16 Ağustos Stadı’nın ardından Denizli ve Doğancı’da da çalışmalarını sürdürüyor.

 

Emek Stadı yeni sezona hazır olacak

Birinci Lig ekiplerinden Doğancı Spor Kulübü’nün maçlarına ev sahipliği yapan ancak son iki sezondur sahanın elverişli olmaması nedeniyle maçlarını Lefke’de oynayan Doğancı’nın sahası olan Emek Stadı’nda çalışma başlatan Spor Dairesi, öncelikli olarak saha zeminini değiştirip, sulama sistemini de güçlendirme çalışmalarına başladı. Sulama sistemindeki sorun nedeniyle sürekli ekilmesine rağmen kuruyan sahadaki problemi tespit eden yetkililer, bu sorunu gidermek için harekete geçti. Doğancı Emek Stadı’nın, yeni sezona hazır olacağı açıklandı. İlk etapta Karpaz ve Lefke bölgesini ele alan daire, sırasıyla diğer bölgelerde de çalışmalarına devam edecek.

Bu haber toplam 1274 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.