“Elit Bir Sporcunun Geçmişi ve Geleceği” konuşuldu

“Elit Bir Sporcunun Geçmişi ve Geleceği” konuşuldu

Metin Tekin ve Ali Osman Nurettin, DAÜ’de “Elit Bir Sporcunun Geçmişi ve Geleceği” konulu panele konuşmacı olarak katıldı

A+A-

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi, Spor Bilimleri Bölümü Türkiye’den Beşiktaş’ın unutulmaz eski futbolcularından sarı fırtına lakaplı Metin Tekin ile ülkemizin başarılı voleybolcusu ve Türkiye Milli Takım sporcusu olan Ali Osman Nurettin’in konuk olarak katıldığı “Elit Bir Sporcunun Geçmişi ve Geleceği” konulu panel düzenledi.

 

DAÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehtap Malkoç’un moderatörlüğünü gerçekleştirdiği söz konusu panel, dün Sağlık Bilimleri Fakültesi Amfisi’nde yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi.

Panelde Tekin ve Nurettin, Türk futbolunun geçmişi ve geleceği hakkında açıklamalarda bulunarak elit bir sporcunun ne olduğundan, elit bir sporcunun profesyonelliği en iyi şekilde yerine getirmesi gerektiğinden bahsetti.

Katılımcılardan gelen soruların da yanıtlandığı söz konusu panel sonunda DAÜ Öğrenci İşleri’nde Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Yaşar Özden tarafından Tekin ve Nurettin’e teşekkür plaketi takdim edildi.

 

Panel öncesinde DAÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Osam’ı makamında ziyaret eden Tekin ve Nurettin sporun Türkiye ve Kıbrıs’taki durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Söz konusu ziyaret sırasında DAÜ Rektör Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Arif Akkeleş, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehtap Malkoç da hazır bulundu. DAÜ’de bulunmaktan duyduğu emnuniyeti dile getiren Tekin, Prof. Dr. Osam’a ve Prof. Dr. Malkoç’a Beşiktaş formasını imzalayıp hediye etti. Ziyaret sonunda Prof. Dr. Osam, Tekin’e Kıbrıs’a özgü Lefkara işi pano takdiminde bulundu.

 

Fotoğraf: Kanı Aldağ

Bu haber toplam 1878 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.