“Elimizden geleni yapacağız”

“Elimizden geleni yapacağız”

K-Pet Süper Lig’in 3’üncü hafta kapanış maçında Binatlı ile Baf Ülkü Yurdu, ‘Güzelyurt Derbisi’nde karşı karşıya gelecek.

A+A-

Üner Berkalp Stadı’ndaki mücadele pazartesi akşamı saat 19.00’da başlayacak. Baf Ülkü Yurdu Teknik Direktörü Kemal Yürekli “Elimizden geleni yaparak 3 puanı almak isteyeceğiz” dedi.

                                                           

Yürekli: “Binatlı’nın çıkışı var, ama bizlerde savaşan bir ekibiz”

Baf Ülkü Yurdu Teknik Direktörü Kemal Yürekli, derbi mücadelesi öncesinde her iki takıma da başarılar dileyerek centilmence bir karşılaşma olmasını temenni etti. “Derbi olmasından ötürü iyi bir seyirci potansiyeline sahip bir maç olacak” diyen Yürekli, “Binatlı’nın iki haftada gösterdiği performansla çıkış yakaladığı bir gerçek ama bizler de onlar kadar savaşan, mücadele eden bir ekibiz. Elimizden geleni yaparak 3 puanı almak isteyeceğiz” dedi.

Geriden gelerek galip tamamladıkları Türk Ocağı karşılaşmasını değerlendiren Kemal Yürekli, “İlk haftada Çetinkaya karşısında ürkek başlamıştık. Ocak maçında da maça ürkek başladık ama ikinci yarı tamamen oyunu domine den bir futbol ortaya koyduk. Bu da peş peşe golleri getirdi. Umarım Binatlı karşısında da galip geleceği” dedi.

 

Sakat oyuncuların durumu

Geniş bir kadroları olmamasına rağmen forma şansı bulan genç oyuncuların sergiledikleri performanstan memnun olduğunu belirten Yürekli, Lawal’ın anjiyo olmasından dolayı durumunun maç günü belli olacağını, sakatlığı bulunan Tahsin Denizsever’in 1-2 hafta dinlendirileceğini, yabancı oyuncu Solomonson’un sakatlığının bulunduğunu ancak son antrenmanda durumunun netlik kazanacağını belirtti. Yürekli, Binatlı karşılaşmasına 5 antrenman ile hazırlanacaklarını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1786 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.