Elimi Tut Projesi anlatıldı

Elimi Tut Projesi anlatıldı

KKTC Hentbol Federasyonu Başkanı Bahadır Ayhan, KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Teberrüken Uluçay’ı ziyaret etti.

A+A-

KKTC Hentbol Federasyonu’nun Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu işbirliğinde başlattığı Tut Elimi Projesi eğitimleri devam ederken, Federasyon Başkanı Bahadır Ayhan ve yönetiminin proje tanıtımları da sürüyor.

Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı ve Başbakan ziyaretlerinin ardından KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Teberrüken Uluçay’ı ziyaret eden federasyon heyeti proje detaylarını aktardı ve federasyon projelerini tanıttı.

Lefkoşa surlar içindeki İlkokul 3. sınıf öğrencilerinden oluşan 100’e yakın çocuğa başlatılan ücretsiz hentbol eğitimleri, haftanın 2 günü çeşitli spor salonlarında devam ederken U17 Liglerinde de maçlar tüm heyecanı ile oynanıyor.

 

Mişon turnuvasında kura çekiliyor

Hentbol camiasının unutulmaz isimlerinden merhum hentbolcu Derviş Mişon anısına gerçekleştirilen turnuva için kura çekimi yapılıyor.

KKTC Hentbol Federasyonu yaptığı duyuruda büyük erkek ve büyük kadınlar arasında gerçekleşecek Derviş Mişon Kupası için kura çekiminin bugün yapılacağı duyuruldu.

11-15 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek olan Derviş Mişon Kupası kura çekimi saat yarın 18.30’da federasyon lokalinde gerçekleşecek.

Bu haber toplam 1225 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.