“Elimden geleni yapacağım”

“Elimden geleni yapacağım”

İsveç Masa Tenisi Federasyonu başkanı Petra Sörling ülke masa tenisçilerinin uluslararası alana açılması için çaba sarf edeceğini belirtti.

A+A-

Kuzey Kıbrıs Masa Tenisi Federasyonu tarafından davet edilen ve 16 Temmuz’da federasyon salonunda düzenlenen “Dostluk Veteran Masa Tenisi Turnuvası”nda yarışan İsveç Masa Tenisi Federasyonu başkanı Petra Sörling yaptığı açıklamada KKTC masa tenisçilerinin olimpiyatlarda yarışabilmesi için elinden gelen gayreti göstereceğini ifade etti.

Uluslararası Masa Tenisi Federasyonu(ITTF) Mali İşler Sorumlusu ve İsveç Federasyon başkanı olan Petra Sörling açıklamasına şöyle devam etti: “Irak’taki göçmenleri olimpiyatlarda “Göçmenler takımı” adı altında yarışmasını sağladık. KKTC masa tenisçilerinin de yarışması niye olmasın? ITTF’in görevi, sorunlu yerlere çözüm bulmaktır. Zaten özel turnuvalara katılabilirsiniz. Önemli olan uluslararası turnuvalara katılmaktır. Ayni durumda olan Irak göçmenlerinde bu sorunu çözdük. Sizin için de elimden geleni yapmaya çalışacağım.”

Bu haber toplam 1405 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.