Eğitim semineri tamamlandı

Eğitim semineri tamamlandı

Atletizmde sürat koşuları, uzun atlama ve üç adım atlama branşlarında düzenlenen eğitim seminerinin son günü yapıldı.

A+A-

KKTC Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen sürat koşuları, uzun atlama ve üç adım atlama branşları ile ilgili seminer tamamlandı. Seminerin son günü Kıbrıs Türk Orta Eğitim Öğretmenler Sendikası ile Atatürk Stadı altında yer alan KKTC Atletizm Federasyonu Salonu’nda yer aldı.

Taiwo Ariyo ve Celal Keleş’in eğitmen olarak yer aldığı, Spor Dairesi’nin katkıları ile düzenlenen seminerin son gününde “Genç ve Yıldız Kategorisindeki Sporcuların Antrenman Programlarında Kuvvet Eğitiminde Odaklanılacak Uygulamalar” konu başlığının yanı sıra “Sprint Öncesi Dinamik Isınma” konuları ele alındı.

 

atletizm-2.jpg

 

Oğuz ve Kanan’a plaket

Seminerin sabah oturumu KTOEÖS lokalinde teorik, öğleden sonraki oturumu KKTC Atletizm Federasyonu’nun Atatürk Stadı altındaki spor salonunda uygulamalı olarak yapıldı. Eğitimlerin tamamlanmasının ardından seminere katkı koyan isimlerden Reşat Oğuz ile Simay Kanan’a teşekkür plaketi takdim edildi. Plaketleri KKTC Atletizm Federasyonu Başkanı Halil Samani verdi. Eğitimlerin ardından dört gün boyunca seminere katılım gösteren kişilere sertifikalarının takdimi ile seminer son buldu.

Bu haber toplam 1060 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.