Düzkaya’nın bileğini Ozanköy büktü: 4-2

Düzkaya’nın bileğini Ozanköy büktü: 4-2

Süper Lig’e direkt yükselecek ikinci takımın belirlenmesi adına önem taşıyan karşılaşmayı Ozanköy kazandı.

A+A-

STAT: Ozanköy Mustafa Özkayım Stadı

HAKEMLER: Mehmet Sezener, Necmi Bulut, Cemal Sarı

OZANKÖY: Mehmedemin, Saydam (Dk.80 Özcan Saygı), Aytunç, Ali, Mustafa Çiçekli, Hasan, Muhammed (Dk.55 Lawrence), Aksel, Bekir, Yulian, Ersal (Dk.70 Özcan Dağ)

DÜZKAYA: Yunus, Berke, Okan, Nersin, Mustafa Akış (Dk.72 Salih), Cenker, Ferdi, Yağış, Ahmet Karal (Dk.78 Türcan), Serkan, Uğur (Dk.35 Süleyman Bayır)

GOLLER: Dk.8 Bekir, Dk.37 Mustafa, Dk.45 Aytun, Dk.68 (P) Saydam (Ozanköy) Dk.33 Ahmet Karal, Dk.44 Süleyman Bayır (Düzkaya)

 

K-Pet Süper Lig’in 29’uncu haftasında Ozanköy ile Düzkaya karşı karşıya geldi. Ligde iki ve üçüncü sırayı paylaşan iki ekip arasındaki mücadeleyi Ozanköy 4-2’lik skorla kazandı. İkinci sıradaki Düzkaya, konuk olduğu Ozanköy deplasmanına gelirken 5 puanlık farkla geldi. Beraberlik halinde lig ikinciliğini garantileyecek ve Süper Lig’e yükselecek olan Düzkaya bu fırsatı değerlendiremedi. Ozanköy’e galibiyeti getiren golleri Bekir Yıldız, Mustafa, Aytun Aygın ve Saydam Soy kaydetti. Düzkaya’nın sayıları Ahmet Karal ve Süleyman Bayır’dan geldi.

 

Düzkaya 11 maç sonra mağlup oldu

Bu skorun ardından Ozanköy, Düzkaya ile arasındaki puan farkını 2’ye düşürdü ve 57 puana yükseldi. Düzkaya ise 59 puanda kaldı. Bu maça kadar 11 maç üst üste kazanan Düzkaya uzun zamandan sonra ilk kez mağlup oldu. Ligin ikinci yarısında mağlup olmayan Ozanköy yenilmeme serisini 14 maça çıkardı.

Bu haber toplam 1775 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.