Düğüm finalde çözülecek: 0-0

Düğüm finalde çözülecek: 0-0

Süper Lig Play-out üçüncü maçında Binatlı ile Esentepe yenişemedi. Ligden düşecek son takım ek maçta belli olacak.

A+A-

STAT: Lefkoşa Şht. Hüseyin Ruso Stadı

HAKEMLER: Kerem Eran, Ferhat Tuna, Halil Erdem Canaloğlu

BİNATLI: Salih, Rahmi, Alattin, Muammer Tip (Dk.82 Burak Sarıkaya), Hüseyin Taşçı, Barkın, Abdullah, Yunus İleli, Victory (Dk.63 Mehmet Neşe), Dos Santos, Vinicius Jorge

ESENTEPE: Onur (Dk.83 Ali Karal), Hasan, Junior Mfede, Efosa Francis, Mahmut, Uğurcan Başayak, Vurkan Görneçli, Yakup Şen, Şahin Şeker, Hüseyin Ermiş (Dk.88 Mustafa Kılıç), Şükrü Erdoğan (Dk.73 Mustafa Günlü)

GOL: -

 

K-Pet Süper Lig Play-out üçüncü maçında Binatlı ile Esentepe karşı karşıya geldi. Şehit Hüseyin Ruso Stadı’nda oynanan karşılaşmada taraflar gol kaydedemezken müsabaka 0-0 eşitlikle sonuçlandı.

Süper Lig Play-out statüsü gereği aynı puana sahip olarak Play-out’u tamamlayan iki ekip, aralarındaki maçta da eşitliğin bozulmaması nedeni ile ek bir karşılaşma daha oynayacak. Ligden düşecek son takımın belirleneceği karşılaşma Pazar günü Mete Adanır Stadı’nda saat 19.00’da oynanacak.

Normal süresi eşitlikle tamamlanması halinde karşılaşmada uzatmalara gidilecek. Uzatmalarda da eşitliğin bozulmaması halinde lige veda edecek olan takımı seri penaltı atışları belirleyecek.

Bu haber toplam 1311 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.