Düğüm çözülür mü?

Düğüm çözülür mü?

Süper Lig’de bugün oynanacak karşılaşmalarda Mağusa Türk Gücü’nün şampiyonluğunu ilan etmesi söz konusu...

A+A-

K-Pet Süper Lig’de 25’inci hafta karşılaşmaları bugün ve yarın oynanacak. Ligde bugün 7, yarın 1 maç yapılacak. Ligde en yakın rakibi Doğan Türk Birliği’nin 12 puan önünde liderlik pozisyonunda bulunan Mağusa Türk Gücü’nün bugün çıkacak sonuçlara göre şampiyonluğunu ilan etmesi söz konusu.

 

MTG Lefke’de kazanıp, Doğan’ın kaybetmesini bekleyecek

Mağusa Türk Gücü ligin 25’inci haftasında bugün Lefke deplasmanına konuk olacak. Karşılaşma 16 Ağustos Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak. Mağusa Türk Gücü’nün şampiyonluğunu ilan etmesi için öncelikle Lefke deplasmanından galip gelmesi gerekiyor. Bununla beraber Doğan Türk Birliği, saat 20.00’de başlayacak ve Mete Adanır Stadı’nda oynanacak Çetinkaya maçında rakibine mağlup olması durumunda MTG 15 puanlık fark ve ikili averaj avantajı ile şampiyonluğunu ilan edecek. Üçüncü sıradaki Merit Alsancak Yeşilova’nın da Göçmenköy karşısında galip gelip Doğan Türk Birliği ile puanını eşitlemesi bile MTG’nin DTB’nin alacağı olası mağlubiyetle şampiyonluğunu ilan etmesine mani olmayacak.

 

Fark korunursa Pazar günü galibiyet şampiyonluk için yeterli olacak

Mağusa Türk Gücü’nün Lefke deplasmanında galip gelmesi, Doğan Türk Birliği’nin de Çetinkaya karşısında mağlup olmaması durumunda sarı yeşilli ekibin şampiyonluğu bir sonraki maçta netlik kazanabilir. Zira ilk iki sıradaki puan farkı bugünkü maçlarda korunsa bile Pazar günü MTG sahasında konuk edeceği Yenicami’yi mağlup ederek şampiyonluğunu bitime dört maç kala ilan etme olasılığı bulunuyor.

Bu haber toplam 1068 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.