Dörtyol’da hazırlık devam ediyor

Dörtyol’da hazırlık devam ediyor

K-Pet Birinci Lig ekiplerinden Dörtyol, ligin kalan bölümüne yoğun bir tempoda çalışıyor.

A+A-

K-Pet 1.lig ekiplerinden Dörtyol, teknik direktör Ahmet Ogan, önderliğinde yeniden çalışmalara başladı. Sosyal mesafe kurallarına göre gerçekleşen idmanlara, geçtiğimiz hafta ameliyat olan takım kaptanı Can Özsoy ve Coronavirüs öncesinde ülkelerine dönen oyuncular Berkant İstanbul, Burak Toker yer almıyor. 18 Mayıs’ta mesafeli olarak başlatılan çalışmalarda haftanın 5 günü yoğun bir şekilde devam ediyor.  

 

Ogan: “Tempolu bir süreç bizi bekliyor”

Dörtyol teknik direktörü Ahmet Ogan süreci değerlendirerek, kendilerini zorlu bir süreç beklediğini söyledi. 18 Mayıs’ta mesafeli olarak başlatılan çalışmaların, 5 gün boyunca yoğun bir şekilde devam ettiğini, aktaran Ogan, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde sporculara izin verildiğini, bayramın ikinci günü de çalışmalara başladıklarını ve çalışmaların hafta boyunca da devam edeceğini kaydetti. Futbolcuların antrenmanlara katılımdan ve çalışmalarda göstermiş oldukları arzu, istek, azim ve özverilerinden son derece memnun olduğunu ifade eden Ogan, genel olarak antrenmanlar yapmak lige hazırlanacaklarını, yapılacak 3 hazırlık maçı ile de hazırlık sürecini en iyi şekilde tamamlamak istediklerini söyledi.     

 

Hazırlık Maçları

Hazırlıkların çok yoğun geçtiği Dörtyol, bu süreçte hazırlık maçları da oynayacak. Yeşil beyazlıların, ilk hazırlık maçı 6 Haziran’da Süper Lig ekiplerinden Gönyeli ile oynayacak. 10 Haziran’da BTM 2.lig ekiplerinden Pergama karşılaşacak Dörtyol, son hazırlık maçını ise 13 Haziran’da Süper Lig’in güçlü ekiplerinden Cihangir ile oynayacak.

 

Bu haber toplam 941 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.