“Doğruları fazla olan şampiyon olacak”

“Doğruları fazla olan şampiyon olacak”

Yenicami Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu şampiyonluk yarışını değerlendirdi

A+A-

DEVECİOĞLU: “ÇETİN BİR YARIŞ OLACAK”… Sedat Devecioğlu: “Çok çetin bir yarış olacağını, yarışın son güne kadar gideceğini biliyoruz. Çok zorlu maçlarımız olacak. En az hatayı yapıp, doğruları fazla olan takım ipi göğüsleyecektir. Bunun için çalışıyoruz, inşallah başaracağız”

Hüseyin KIRAL

K-Pet Süper Lig lideri Yenicami, ligin 19’uncu haftasında Esentepe’ye konuk olacak. Yenicami Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu, hem oynayacakları karşılaşmayı hem de şampiyonluk yarışını değerlendirdi. Esentepe’nin yaptığı yabancı transferleri ile takımının çehresini değiştirdiğini iç sahada aldıkları skorlar ve oynadıkları oyunla etkili bir takım olduğunu belirtti. Devecioğlu, şampiyonluk yarışında en az hata yapıp doğruları fazla olan takımın ipi göğüsleyeceğini ifade etti.

 

Devecioğlu: “İlk devredeki seriyi yakalarsak avantaj sağlayacağını biliyoruz”

Önceki hafta yeniden liderliğe yükseldiklerinin hatırlatılması üzerine Sedat Devecioğlu, “Lider olmak camiamız için çok önemliydi. Yaklaşık bir aydır yönetimsel anlamda sıkıntılı bir süreç geçirdik. Camianın toparlanması, motivasyonu için önemliydi. İlk devre başardığımız bir seri vardı. İkinci devrede bu seriyi yakalarsak şampiyonluk için önemli bir avantaj olacağını biliyoruz. Üç maç kazandık. Bizim için önemli. Umarım bundan sonraki süreçte aynı başarıyı yakalarız” dedi.

 

“Çok çetin, son güne kadar gidecek bir yarış olacak”

Şampiyonluk yarışını değerlendiren Devecioğlu, kendileri ile birlikte üç takımın yarışta olduğunu belirtirken, “Bizim bıraktığımız takımla Doğan Türk Birliği karşılaşıyor, iki hafta sonra da Mağusa Türk Gücü oynuyor. Çok çetin bir yarış olacağını, yarışın son güne kadar gideceğini biliyoruz. Çok zorlu maçlarımız olacak. En az hatayı yapıp, doğruları fazla olan takım ipi göğüsleyecektir. Bunun için çalışıyoruz, inşallah başaracağız” ifadelerini kullandı.

 

“Esentepe etkili bir takım”

Ligde bu hafta oynayacakları Esentepe karşılaşmasını değerlendiren Sedat Devecioğlu, “Kendi sahasında almış oldukları skorlar ve oynadıkları skorlara baktığımız zaman etkili bir takım Esentepe. Özellikle devre arasında transfer ettikleri yabancılarla takımın çehresi bayağı değişti. Bunun bilincindeyiz” dedi. “Haftalardır iyi hazırlanıyoruz” diyen Devecioğlu, “Verimli bir devre arası geçirdik. Takıma katmış olduğumuz oyuncularla kadro derinliğimiz bayağı iyi noktaya geldi. Umarım bu zorlu deplasmanı geçerek önümüzde bakacağız” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 834 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.