Doğan sahada

Doğan sahada

Doğan Türk Birliği, 2019 – 2020 sezonu çalışmalarına Ozanköy’de başladı.

A+A-

Hüseyin Kıral

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Doğan Türk Birliği, resmi sezon açılışını dün Ozanköy Mustafa Özkayım Stadı’nda yaptı. Girne ekibi hazırlıklarını 26 Ağustos tarihine kadar ülkemizde yapacak. Ardından 7 günlük sezon öncesi kamp için İzmit Kartepe’ye gidecek. Geride bıraktığımız sezon kadroda yer alan Hasan Kanlı, Cemal Yaşınses ve İbrahim Çıdamlı dışında diğer oyuncuları kadrosunda tutan Doğan, yabancı oyuncusu Quadri Raheem’den yeni sezonda da faydalanacak. Sarı lacivertliler yabancı kontenjanı konusunda iki takviye daha yapacak. Bu oyunculardan bir tanesi dün akşam saatlerinde adaya gelirken takımla birlikte çalışmalara dahil olacak ve denemeye alınacak. Üçüncü yabancı ile ilgili çalışmalar devam ediyor.

 

Oshan: “Mevcut kadromuzu koruduk”

2019 – 2020 futbol sezonunun ilk çalışmasını yapan Doğan Türk Birliği’nde Teknik Direktör Caner Oshan, Yenidüzen’e açıklamalarda bulundu. Oshan Doğan Türk Birliği’nde hedefin her zaman başarı olduğunu ifade etti. “Bu yıl elimizdeki mevcut kadroyu koruduk” diyen Oshan, “Yapacağımız iki kaliteli yabancı oyuncu takviyesi ile başarı hedefliyoruz. Doğan’da başarı, şampiyonluk demektir” açıklamasını yaptı.

Oshan yeni sezonun hazırlıkları çerçevesinde 26 Ağustos’ta İzmit, Kartepe’de 7 günlük kamp çalışması yapacaklarını sözlerine ekledi.

 

dtb2.jpg

 

Piskobulu: “DTB’de hedef her zaman üst sıralardır”

Doğan Türk Birliği Başkanı Bayar Piskobulu, yeni sezon ile ilgili yaptığı değerlendirmede “Doğan Türk Birliği’nin her zaman hedefi üst sıralardır” dedi. Geride bıraktığımız sezon Yenicami’den kiralanan İbrahim Çıdamlı’nın satın alma opsiyonunu kullanmadıklarını, Çıdamlı ile beraber Hasan Kanlı’nın da bu sezon takımda yer almayacağını açıkladı. Piskobulu, Raheem’in yanı sıra bu hafta bir yabancı oyuncuyu denemek üzere adaya getirdiklerini, üçüncü yabancı için çalışmaların sürdüğünü ifade etti.

 

“Halil Turan ile anlaştık”

Adı bir süredir Doğan Türk Birliği ile anılan Halil Turan konusunda konuşan Bayar Piskobulu, Mağusa Türk Gücü’nün verdiği izin çerçevesinde Halil Turan ile görüştüklerini ve oyuncunun fedakarlık yaptığını ve anlaşma sağladıklarını ifade etti. Konuyu yönetim kurulu ile değerlendireceklerini belirten Piskobulu, ardından Mağusa Türk Gücü ile iletişime geçerek transfere netlik kazandırmaya çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1262 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.