Doğan kolları sıvadı

Doğan kolları sıvadı

Doğan Türk Birliği yeni sezon öncesi bir araya geldi.

A+A-

Hüseyin KIRAL

Geçtiğimiz sezon Süper Lig’de yola şampiyonluk parolası ile çıkan, ancak lig içerisinde arzuladığı sonuçları alamayarak sezonu üçüncülük ile noktalayan Doğan Türk Birliği (DTB), yeni sezonda işleri fazla şansa bırakmak niyetinde değil.

Yeni sezona girerken ilk iş olarak teknik kadroya Çağan Çerkez gibi çalışkan bir teknik adam takviyesi yaparak güçlendirdiklerinin altını çizen DTB Teknik Direktörü Caner Oshan, “Gönül arzu ederdi ki İbrahim Çıdamlı gibi bir yetenekli futbolcuyu da kadroda tutma başarısını gösterelim” dedi. Geçtiğimiz sezonun devre arasında takımdan ödünç olarak Girne Halk Evi’ne giden Selim Saygı’nın takıma geri dönmesine sevindiklerini belirten Caner Oshan, “Raheem takımda kalacak. Tek eksiğimiz olan iki kaliteli yabancı oyuncuyu kadromuza dahil ederek geçtiğimiz sezon yaptığımız hataları tekrarlamadan mücadele etmek istiyoruz” dedi.

 

Oshan: “Pazartesi salonda başlıyoruz”

Doğan Türk Birliği’nde yeni sezonun ilk toplantısı Teknik direktör Caner Oshan’ın sahip olduğu Altın Koy Restoran’da gerçekleşirken, futbolculara hazırlık programı anlatıldı. Buna göre önümüzdeki Pazartesi gününden itibaren bir program çerçevesinde salon çalışmalarıyla başlayacak olan sezon hazırlıkları 7 Temmuzdan itibaren sahada devam edecek. Doğan Türk Birliği Teknik Direktörü Caner Oshan Girne bölgesinde idman sahalarının yetersizliğine dikkat çekerken, “Her şeye rağmen en iyi şekilde hazırlıklarımızı eksiksiz yaparak yeni sezona girmek istiyoruz” dedi. Eylüle kadar yapılacak hazırlık çalışmalarında toplamda yedi tane hazırlık maçı yapmayı düşündüklerini belirten Oshan, “Sezonun başlamasına iki hafta kala da Türkiye, Kartepe’de kamp yapmak için imkan yaratmaya çalıştıklarını” söyledi. 

Bu haber toplam 1341 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.