Dizdarlı resmen aday

Dizdarlı resmen aday

Çetinkaya'da Dr. Bülent Dizdarlı başkan adaylığını açıkladı.

A+A-

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Çetinkaya Türk Spor Kulübü'nde gerçekleştirilecek Olağanüstü Genel Kurul'da kulübün önde gelen isimlerinden Dr. Bülent Dizdarlı başkan adaylığını açıkladı.

Bir süredir başkanlık için adı geçen Dizdarlı, geçtiğimiz hafta gerçekleşen genel kurul öncesi camiadan beklediği desteği göremediği için aday olmamıştı. Yapılan görüşmeler neticesinde beklediği oranda olmasa da öncekine oranla daha fazla destek alan Dizdarlı resmi başvurusunu yaptı.

Çetinkaya'da Olağanüstü Genel Kurul 4 Temmuz Perşembe akşamı kulübün Metehan bölgesindeki tesisinde saat 19.00'da yapılacak.

Dr. Bülent Dizdarlı yaptığı açıklamada gelinen noktada kulübü bırakmanın sıkıntı yaşatacağını belirtti. Genel kurulda bir manifesto hazırlanarak okuyacağını ve bunun genel kurul tarafından onaylanmasını isteyeceğini belirten Dizdarlı, Çetinkaya'ya destek verenleri genel kurulda yanlarında görmek istediğini, manifestonun okunup onaylanacağı için de Çetinkayalıların genel kurulda yer almalarını istediğini belirtti.

Bu haber toplam 931 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.