Devecioğlu: “Transferi tamamladık”

Devecioğlu: “Transferi tamamladık”

Birinci Lig ekibi Yonpaş Dumlupınar transferi tamamladı

A+A-

K-Pet Birinci Lig’de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Yonpaş Dumlupınar’da Teknik Direktör Sedat Devecioğlu transferi tamamladıklarını belirtti. Bu sezon Süper Lig hedefi ile mücadele edecek olan sarı kırmızılılar transferi erken bitirirken, TC kontenjanı için Ferdi Kösem ve Beşir Ndiaye’nin yanı sıra Gençler Birliği’nden İbrahim Köse, Küçük Kaymaklı’dan Turgut Kaan Çoban ve Binatlı’dan Burak Sarıkaya’yı renklerine bağlamıştı. Devecioğlu, özellikle transferlerin takıma erken uyum sağlamasının sevindirici olduğunu belirtti.

 

Devecioğlu: “Takımın istekli oluşu, transferlerin erken uyum sağlaması sevindirdi”

Çalışmalar hakkında bilgi veren Sedat Devecioğlu, “Bir haftayı geride bıraktık. İlk hafta olması dolayısı ile beş antrenman ile geçirdik. Takımdaki herkesin istekli oluşu, yüzleri güldürdü” ifadelerini kullandı. Çalışmalarını Geçitkale, Dörtyol ve Maraş sahalarında yapan Dumlupınar’da Sedat Devecioğlu, transferlerin takıma erken uyum sağladığını, bunun sevindirici olduğunu belirtirken, transferi tamamladıklarını, bunun kendileri için bir avantaj olduğunu belirtti.

 

Kamp Bolu’da

Sezon öncesi hazırlıkları çerçevesinde önümüzdeki iki hafta kuvvet ve dayanıklılık çalışmaları yapacaklarını belirten Sedat Devecioğlu, ardından yurt içinde 3 günlük kamp gerçekleştireceklerini aktardı. “Bu süreç içerisinde kampta oyun sistemini oturtma adına taktik antrenmanı yapma şansı bulacağız” diyen Devecioğlu, 19-24 Ağustos tarihlerinde Bolu’da ikinci etap kamp çalışmalarını yaparak adaya geleceklerini ve ligin başlangıcına kadar çalışmaları sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

 

Bu haber toplam 1394 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.