Devam ediyorlar

Devam ediyorlar

Sezonun tamamlanması ile 9 yıldır görev yaptıkları Doğan Türk Birliği'nden ayrıldıklarını açıklayan Caner Oshan ve Afün Girgen, yeni sezonda takımın başında olacak.

A+A-

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Doğan Türk Birliği’nde Teknik Direkör Caner Oshan ve yardımcısı Afün Girgen yeni sezonda da takımın başında olacak. Geride bıraktığımız sezonun tamamlanmasının ardından 9 yıllık görevlerinden ayrıldıklarını açıklayan deneyimli teknik adamları kulüp başkanı Bayar Piskobulu uzun süren uğraşlar sonunda ikna ederek takımın başında tutmayı başardı.

 

Çalışma izni alındı, Antalya etkili oldu

Girne ekibinde Caner Oshan, sezonun tamamlanması ile birlikte yorulduğunu belirterek 9 yıllık görevinden ayrılmaya karar verirken son kararı başkan Bayar Piskobulu’nun vereceğini kaydetmişti. Oshan ve Girgen önceki hafta düzenlenen Teknik Direktör ve A Lisans Yenileme Semineri’ne de katılarak yeni sezon için çalışma izni almışlardı. Takımın ligde elde ettiği 2’ncilik dolayısı ile kulüp tarafından verilen Antalya tatilinde yapılan görüşmeler de ikilinin takımın başında kalmasına etkili oldu. Oshan ve Girgen yeni sezonda da Girne ekibinin başarısı için çalışacak.

Bu haber toplam 1603 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.