Demir için ‘SÜPER’ buluşma

Demir için ‘SÜPER’ buluşma

Hentbolda Kadınlar Süper Kupa final maçının geliri Demir Müezzinler’e bağışlanacak

A+A-

KKTC Hentbol Federasyonu, Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu İşbirliğinde gerçekleştirilecek olan Kadınlar Süper Kupa maçının biletleri bugün satışa çıkarılıyor. DAÜ DİGEM-YDÜ büyük bayan takımları arasında oynanacak olan maçın biletlerinden elde edilecek gelir lösemi teşhisi konan Yenicami Akademi sporcusu Demir Müezzinler’in tedavisi için bağışlanacak.

Minik Demir’in ailesinden ve Kaymakamlık’tan gerekli izni alan Hentbol Federasyonu yönetimi, Kaymakamlık’ın 7 Mart Perşembe günü oynanacak DAÜ DİGEM-YDÜ büyük kadınlar Süper Kupa final maçı gelirlerinin bağışlanmasına izin vermesi sonrası biletleri basıma yolladı ve bilet satışına bugün başlayacak.

RA25 Spor Salonu’nda oynanacak Hentbol Kadınlar Süper Kupa final maçının biletleri 10 TL’ye satılacak ve elde edilecek tüm geliri lösemi teşhisi konan Yenicami Akademisi futbolcusu Demir Müezzinler’in tedavisi için belirlenen banka hesaplarına kesintisiz olarak aktarılacak. Toplam 3 bin adet basılan biletlerin satışına federasyon yetkilileri bugünden itibaren başlayacak ve maç günü de salon kapısından satış işlemine devam edilecek.

 

Erkekler Süper Kupa 5 Mart’ta

Hentbolda Erkekler Süper Kupa finali 5 Mart Salı günü oynanacak. UKÜ Arena’da Doğu Akdeniz Üniversitesi ile Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi arasında oynanacak olan final karşılaşması saat 18.00’de başlayacak.

Bu haber toplam 1101 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.