Dayanışma Evi ‘Spor Günü’ düzenliyor

Dayanışma Evi ‘Spor Günü’ düzenliyor

Dayanışma Evi Dünya Diyalog ve Kalkınma İçin Kültürel Çeşitlilik Günü çerçevesinde 20 Mayıs 2018 tarihinde, Dayanışma Evi binasının arka kısmındaki toprak alanda bir Spor Günü düzenliyor.

A+A-

Dayanışma Evi Dünya Diyalog ve Kalkınma İçin Kültürel Çeşitlilik Günü çerçevesinde 20 Mayıs 2018 tarihinde, Dayanışma Evi binasının arka kısmındaki toprak alanda bir Spor Günü düzenliyor. Etkinliğin amacının sosyal entegrasyonun sağlanabileceği hayat ve farklılıklarla dolu bir ortam yaratmak olduğu belirtildi.

“Spor, sosyal bağları ve çevreyi güçlendirmek; barış, kardeşlik, dayanışma, şiddet karşıtlığı, hoşgörü ve adalet duygularını yüceltmek güçlü bir araçtır. Çatışma sonrası durumlarda karşılaşılan sorunlar, sporun insanları bir araya getirebilme özelliği sayesinde daha kolay aşılabilmektedir.” Unesco 2017.

20 Mayıs Pazar günü 16:00-21:00 saatleri arasında gerçekleşecek olan etkinlikte, adada yaşayan farklı toplumlardan takımların oynayacağı kriket, kickball, futbol, beysbol, dart ve birçok farklı spor yer alacak. Oyunların birçoğu herkesin katılımına açık olacak ve herhangi bir spor dalına yabancı olanlar için o dala ait kural ve teknikleri öğretecek takımlar bulunacak. Katılımın ücretsiz olduğu belirtilen Spor Günü’ne takım olarak katılmak isteyen kişlerin Dayanışma Evi’ne admin@home4cooperation.info adresinden ya da +90 548 834 57 40 telefon numarasından ulaşabilecekleri duyuruldu.

 

 

Bu haber toplam 1175 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.