Dartsta genel kurul yapıldı

Dartsta genel kurul yapıldı

Dartsta dört yıldır başkanlık görevini sürdüren Gürtap Davutoğlu, olağan genel kurulda yeniden başkan seçildi.

A+A-

Kuzey Kıbrıs Darts Federasyonu (KKDF) Olağan Genel Kurulu dün akşam yapıldı. Atatürk Spor Kompleksi içerisinde bulunan federasyon lokalinde gerçekleştirilen genel kurulda tek aday olan Gürtap Davutoğlu, yeniden başkan seçildi. Dört yıldan beridir KKDF Başkanlığını yapan Gürtap Davutoğlu, üyelerden aldığı destekle 2 yıl daha başkanlık yapacak.

 

Raporlar oybirliği ile onaylandı

Divan başkanlığını Osman Erkut, sekreterliklerini Osman Sunisioğluları ve Cem Kara’nın yaptığı genel kurul toplantısında faaliyet raporunu Gürtap Davutoğlu, mali raporu Emir Kasapoğlu okudu. Her iki rapor oy birliği ile onaylandı. Mali rapor federasyonun yıllık bütçesinin 110 bin 598 TL olduğu açıklandı.

 

Davutoğlu: “Tek amaç dartsı ileriye taşımak”

Genel kurulda tek aday olan ve başkan seçilen Gürtap Davutoğlu, yaptığı konuşmada, aday olmayı düşünmediğini ancak, başkanlık için kimsenin elini taşın altına koymadığını gördüğünü ve bu nedenle yeniden aday olduğunu açıkladı.

ahkam kesmenin kolay olduğunu söyleyen Davutoğlu, “Ne maaş alırım, ne de bir beklentim var. Siyasete de atılmayı düşünmüyorum. Benim ve yönetim kurulunun tek amacı var, dartsı ileriye taşımak” dedi.

 

İki yeni isim yönetimde

Başkanlığını Gürtap Davutoğlu’nun yapacağı Kuzey Kıbrıs Darts Federasyonu Yönetim Kurulu’na 2 yeni isim alındı. Yeni dönemde Zafer Kızıler ve Cem Kara yeni dönemde görev yapacak isimler oldu. Yönetim Kurulu şöyle:

 

Yönetim Kurulu

Gürtap Davutoğlu (başkan), Tansu Tilki (asbaşkan), Zafer Kızıler (sekreter), Emir Kasapoğlu (mali sekreter), Osman Sunisioğluları (sicil ve lisans sorumlusu), Av.Uygar Kalmaz (dışilişkiler sorumlusu), Kamil Kolcu (basın ve halkla ilişkiler sorumlusu), Avşın Kanatlı (malzeme ve demirbaş sorumlusu), Ali Çamlıbelli, Cem Kara (faal üye)

 

Disiplin Kurulu

Av.Ezer Özsoy (başkan), Av.Ürün Solyalı, Av.Yusuf Kahyalar, Ahmet Akbil, İsmail Mıstıkoğlu

 

Denetleme Kurulu

Dinnavaz İnönülü, Sevil İnönülü, Niyazi Akınsel

Bu haber toplam 1721 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.