Dartsda yeni atılım

Dartsda yeni atılım

Ülkemizde son dönemde alternatif spor dalları içerisinde büyük bir yükseliş yakalayan darts sporu Turgut Çalıcı’nın başkanlığını yaptığı Lefkoşa Darts Birliği tarafından gazete çıkardı.

A+A-

Çıkarılan gazete de Lefkoşa Darts Birliği faaliyetleri yanında ülke darts’ına yön veren Kuzey Kıbrıs Darts Federasyonu başkanı Gürtap Davutoğlu’nun, Lefkoşa Darts Birliği başkanı Turgut Çalıcı’nın röportajları yanında, oyuncularla söyleşi yapıldı.

Lefkoşa Darts Birliği başkanı Turgut Çalıcı çıkarılan Darts Gazetesi ile ilgili kısa birde açıklama yaptı. Çalıcı, çıkarılan Darts Gazetesi’nin yeni bir adım, yeni bir soluk, yeni bir heyecan derken. Herkesin de bildiği gibi her doğum biraz sancılı olur ancak günün sonunda başarılı olursa mutlu olursunuz dedi. Çalıcı, şuanda elinizde tuttuğunuz bu Darts Gazetesi de benim için öyle derken, nedeniyse açık ilk kez ülkede bir darts gazetesi çıkıyor ve bunu sizin başkanı olduğunuz birlik yapıyor dedi. Çalıcı; “Bu gerçekten ülkemizdeki ilk Darts Gazetesi olduğundan dolayı insanı heyecanlandırıyor. Biliyorsunuz ilk sayı her zaman için sancılı olur yanlışı ile doğrusu ile hayat bulur. Ancak önemli olan sonraki sayılarında ilk sayıda görülen eksikleri yapılan olumlu eleştirileri ele alarak değerlendirmeli ve ona göre çalışmalarını sürdürmelisiniz bizler Lefkoşa Darts Birliği olarak sizlerde takdir edersiniz ki bir şekilde maddi gelir elde etmek zorundayız. Bu çerçevede de Lefkoşa Darts Birliği olarak Darts Gazetesi çıkartma düşüncesine bizi iten konu maddi sıkıntılar olmuştur. Aynı zamanda da söz uçar yazı kalır mantığı ile hem yaptığımız faaliyetlerimiz arşivlenmiş olur, hem de gazeteye alacağımız reklamlarla maddi gelir elde etmiş oluruz diye düşünerek yola çıktık. Bu çıktığımız Darts Gazetesi yolcuğu sürecinde bizlere destek olan herkese çok teşekkür eder, ülkemizde ilk kez çıkan gazetemize sahip çıkılmasını temenni eder saygılar sunarız” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 1519 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.