Dairelerde final zamanı

Dairelerde final zamanı

Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda üçüncülük ve şampiyonluk maçı bu akşam oynanıyor.

A+A-

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen devlet daireleri arası halı saha futbol turnuvasının bu yıl da sonuna gelindi. Hasan Ramadan Cemil anısına organize edilen turnuvanın üçüncülük ve final maçları bu akşam oynanarak şampiyon belirlenecek. Her yıl olduğu gibi bu yıl da İbrahim Özsoy tarafından organize edilen ve Gençlik Gücü Halı Sahası’nda gerçekleşen turnuvada toplam 14 takım 2 ayrı grupta mücadele etti.

Çeyrek final ve yarı final maçları sonunda turnuvada Merkezi Cezaevi ile Polis Genel Müdürlüğü takımları adını finale yazdırmayı başardılar. Çağlayan’daki Gençlik Gücü Halı Sahası’nda yer alacak final gecesinde saat 19.00’da Maliye Bakanlığı ile Tarım Bakanlığı üçüncülük için karşı karşıya gelecek, saat 20.00’da ise Merkezi Cezaevi ile Polis Genel Müdürlüğü şampiyonluk için karşılaşacak.

 

Centilmenlere büyük ödül

Turnuvada her yıl büyük ödül verilen en centilmen takımlar yanında turnuvaya katkı koyanlara da ödülleri bu akşam verilecek. Toplam 14 takım arasından belirlenen en centilmen takım ödülünün sahipleri bu yıl Telefon Dairesi ile Sayıştay Başkanlığı takımları oldu.

Centilmenlik kupaları yanında, turnuvada mücadele eden 14 takıma ve basında turnuvaya yer veren medya kuruluşlarına da ödüller takdim edilecek.

Bu haber toplam 1043 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.