“Daha iyisini yapmak için çalışacağım”

“Daha iyisini yapmak için çalışacağım”

Kıbrıslı Türk sporcu Hazel Oraç YENİDÜZEN’e konuştu.

A+A-

Halit Dağ

Gürcistan’ın Tiflis kentinde IFBB(Uluslararası Vücut Geliştime Federasyonu tarafından gerçekleştirilen Elite Pro yarışmasında ülkemizi temsil eden ve Wellness açık sıklette 2. olarak önemli başarı elde eden vücut geliştirici kadın sporcumuz Hazel Oraç YENİDÜZEN’E açıklamalarda bulundu.

Hazel sözlerine, “Yarışmada güzel bir ortam vardı. Backstage’de birçok farklı ülkeden bu ise gönül vermiş insanların katılımı ile heyecanlı ve güzel bir yarışma oldu.” diyerek başladı.

 

“Derece ile dönmek beni mutlu etti”

“Kısa sürede hazırlandığım bu yarışta güzel bir derece ile ülkeme dönmek beni çok mutlu etti” diyen Hazel, “tabi ki her zaman daha iyisi vardır ve bende kendimde eksik olan kısımları tamamlayıp bir sonraki yarış için çok daha iyi bir form yakalamak istiyorum.” dedi. Şimdiden çalışmalara başladığını söyleyen Hazel, en iyisini yapmak için elinden geleni yapacağını söyledi.

 

“Güzel bir deneyim oldu”

“Yılsonuna doğru yapmayı planladığım yarışmayı kısa bir sürede hazırlanarak yaptım.” diyen Hazel Oraç, kendisi için güzel bir deneyim olduğunu vurguladı. Hazel Oraç ayrıca, “Bu şekilde hazırlanmanın eksi ve artı yönlerini görmüş yaşamış deneyimleymiş oldum” dedi.

Hazel Oraç, sözlerinin sonunda yaşanılan her şeyin bir tecrübe olduğunu, bu işin hemen değil zamanla sporcunun kendine günden güne, yıldan yıla eklediği emekle şekillenen bir durum olduğunu ifade etti.

 

Bu haber toplam 2648 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.