“Daha iyi bir Cihangir olacağız”

“Daha iyi bir Cihangir olacağız”

Yeni sezon hazırlıklarına 24 -30 Ağustos tarihleri arasında Kartepe’de devam edecek olan Cihangir’de çalışmalar aralıksız devam ediyor

A+A-

K-Pet Süper Lig’in Mesarya ekibi Cihangir’de yeni sezon hazırlıkları yoğun bir şekilde devam ediyor. Teknik direktör Hasan Burgaç, YENİDÜZEN’e yoğun geçen çalışmalar hakkında bilgi verdi.


Hüseyin KIRAL

Geçtiğimiz sezon arzuladığı sonuçları ve beklediği başarıyı elde edemeyen Cihangir’de teknik direktör Hasan Burgaç, YENİDÜZEN’e yeni sezon hakkında bilgiler verdi. Hasan Burgaç, uzun yıllardır camianın içinde olduğunu, Cihangir’in başarıyı hak ettiğini söyledi. Burgaç; “Uzun yıllardır bu camianın içerisindeyim. Ben bu camiada başarıyı da yaşadım, başarısızlığı da… Başkan ve yönetimin ne istediğini neleri arzuladığını çok iyi biliyorum ve ona göre çalışıyorum. Her şey daha iyi, daha güzel bir Cihangir içindir. Geçtiğimiz sezonun ardından aramızdan tecrübeli oyuncular Ertan Bulut, Salih Say ve kaptanımız Fırat Ersalan gibi isimler ayrıldı. Bu tecrübeli oyuncularımızın yerine arzulu ve istekli genç oyuncular monte ederek, kaliteli yabancı oyuncularla da harmanlayıp lige iyi bir başlangıç yapmak arzusundayız” dedi.

 

“Hazırlık maçları önümüzü görme adına önemli”

Yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde aralıksız sürdüren Cihangir’de teknik patron Hasan Burgaç, başkan ve yönetimin şu ana kadar bir dediklerini iki etmediklerinin altını çizerken, lig başlayana kadar oynadığı hazırlık maçlarının önemine değindi. Hasan Burgaç, “Hazırlık maçlarında elde edilen skordan çok, takımın sahadaki duruşu ile ne yaptığı bizim için çok daha önemlidir. Bu nedenle ne kadar yoğun idman yapsak, bir o kadar da yoğun hazırlık maçları yapmak zorundayız. Yaptığımız hazırlık karşılaşmalarında önümüzü daha net görmekteyiz” dedi.

 

“Yoğunluk Kartepe kampı ile devam edecek”

Geçtiğimiz gün Çetinkaya ile oynanan Ali Şenkayalar anı maçının ardından hazırlıklara aralıksız devam eden Cihangir, yarın Doğan Türk Birliği ile 21 Ağustos Çarşamba günü de Baf Ülkü Yurdu takımı oynayacağı ‘Hasan Mehter’ anı maçının ardından Kartepe kampını gerçekleştirmek için 24 Ağustos’ta adadan ayrılacak. Cihangir teknik direktörü Hasan Burgaç’ın verdiği bilgiye göre de 30 Ağustos’ta sona erecek olan Kartepe kampı sonrası 1 veya 2 Eylül tarihinde Erülkü Kupası’nı oynayıp ligin başlamasını bekleyeceğini belirtti.

Bu haber toplam 1066 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.