“Daha güçlü bir GG için görevdeyiz”

“Daha güçlü bir GG için görevdeyiz”

K-Pet Süper Lig takımlarından Gençlik Gücü’nde yeni başkan Sırdaş Kaptanoğlu, ligde ses getiren bir Gençlik Gücü yaratmak için göreve geldiklerini belirtti.

A+A-

Hüseyin KIRAL

Geçtiğimiz sezon son anda Play out dışında kalan K-pet Süper Lig takımlarından Gençlik Gücü’nde Suma Zafer’in istifasının ardından önceki akşam yapılan olağan üstü genel kurulda Avukat Sırdaş Kaptanoğlu kulübün yeni başkanı oldu.

Gençlik Gücü kulübü içinde büyüyen yıldız, genç ve A takım kadrolarında futbol oynayan ve uzun yıllar yöneticilik yapan yeni Başkan Kaptanoğlu, dünden itibaren yönetimi ile birlikte çalışmaya başladığını belirtti.

Kaptanoğlu, yaptığı açıklamada geçmiş sezonun yönetiminin aynen devam ettiğini, başkan Suma Zafer’den aldıkları Gençlik Gücü bayrağını onların da desteği ile daha ileriye taşımayı hedeflediklerinin altını çizdi. Kaptanoğlu, “2008 yılından beridir kulüp yönetiminde görev yapmaktayım. Suma başkanın yanında Asbaşkan olarak görev yaptım ve Suma başkanın beklenmedik istifasının ardından bayrağı alma vaktinin geldiğine inandığım için başkan oldum” dedi.

 

Kaptanoğlu: “Daha güçlü, daha kalıcı bir Gençlik Gücü”

Gençlik Gücü kulübü yeni başkanı Av. Sırdaş Kaptanoğlu gazetemize yaptığı açıklamada “Geçtiğimiz sezon son anda Play out’un dışında kalarak, takımımız Süper Lig’de yer almaya devam etti. Suma Zafer başkanlığındaki yönetim ile yola devam ederken, Suma başkan ve diğer sponsorlarımızın da desteği ile önceliğimiz daha güçlü, daha kalıcı bir Gençlik Gücü kulübü yaratmak” dedi.

Önceki akşam yapılan genel kuruldan başkanlık için tam destek aldığının altını çizen Kaptanoğlu, dün itibarı ile de çalışmaya başladığını belirtti. Sırdaş Kaptanoğlu, “Geçmiş tüm sponsorlarımızdan destek sözü aldık. Bu destek sözünün ardından kulübün maddi gücünü daha da yukarılara çekmek için sponsorlarımızın yanına yeni sponsorlar eklemek üzere çalışmaya başladık” dedi.    

 

“Niyazi Göksun ile yola devam”

Gençlik Gücü kulübünün alt yapısından futbolcu olarak yetişen ve uzun yıllardır da takımın teknik direktörü olarak görev yapan Niyazi Göksun ile anlaştıklarının altını çizen başkan Kaptanoğlu, “Hiç macera aramaya gerek yok, Niyazi hoca ile uzun yıllardır birlikteyiz. Biz onu o bizi biliyor ve en önemlisi kalbimiz Gençlik Gücü için atıyor” dedi. Futbolcularla da tek tek görüşmeye başladıklarının altını çizen Kaptanoğlu, “Şu ana kadar pek bir sorunla karşılaşmadık, ancak ayrılmak isteyeni de zorla tutmak niyetinde değiliz. Yabancı oyuncularımıza da haber gönderdik, cevap bekliyoruz” dedi.

 

“Hentbol ile de kaldığımız yerden devam edeceğiz”

Futbolun dışında son iki sezondur şampiyonluklarının yanı sıra çok başarılı sonuçlar alan Turgut Karamanoğlu yönetimindeki hentbol branşını da sürdüreceklerinin altını çizen Gençlik Gücü Kulüp Başkanı Sırdaş Kaptanoğlu, “Son yıllarda Hentbol Büyük Erkekler Ligi’ne damga vurduk. Bu ve buna benzer spor branşlarını da kulüp çatısı altında çoğaltma düşüncemiz var” dedi.

Bu haber toplam 1951 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.