Cumhuriyet Kupası’nda final günü

Cumhuriyet Kupası’nda final günü

KKTC Hentbol Federasyonu tarafından düzenlenen ve ülkemizde ilk kez milli takımlar düzeyinde gerçekleşen 18 yaş altı “Cumhuriyet Kupası”nda şampiyon bugün belli olacak.

A+A-

Ülkemiz Hentbol U18 Erkek Milli Takımı yanında, Kosova, Türkiye ve Özbekistan U18 Erkek Milli Takımlarının katılımı ile gerçekleşen Cumhuriyet Kupası’nda 4 takım tek devreli lig usulüne göre birbirleri ile mücadele etti.

Turnuvanın ilk gününde Atatürk Spor Salonu’nda Türkiye U18 takımı KKTC U18 takımını 26-19, Özbekistan U18 erkekleri ise Kosova U18 erkeklerini 35-33 mağlup etmişti. Dün akşam YDÜ RA25 Spor Salonu’nda oynanan ikinci gün maçlarında ise KKTC-Özbekistan U18 erkekleri, ardından ise Türkiye-Kosova U18 takımları karşı karşıya geldi. Özbekistan U18 erkekleri, KKTC U18 erkek takımımızı 44-25; Türkiye U18 erkekleri ise Kosova U18 takımını 35-22 ile geçerek kayıpsız son maça çıkıyorlar.

 

Şampiyonluk günü

Hentbol Cumhuriyet Kupası’nda bugün şampiyon belli olacak. Turnuvanın son gününde YDÜ RA25 Spor Salonu’nda ilk maç KKTC ile Kosova U18 takımları arasında oynanacak bu maçın galibi turnuvayı üçüncü bitirecek. Bu maçın ardından oynanacak Türkiye-Özbekistan U18 erkek milli takımları maçının galibi ise şampiyon olacak.

 

GÜNÜN PROGRAM ŞÖYLE:

RA 25 Spor Salonu

Saat 17.30: KKTC-Kosova (Üçüncülük)

Saat 19.30: Türkiye-Özbekistan (Şampiyonluk)

 

 

Fotoğraf: Ferah BARIŞSEV

Bu haber toplam 1270 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.