“Ciddiyeti elden bırakmamak gerekiyor”

“Ciddiyeti elden bırakmamak gerekiyor”

Mağusa Türk Gücü teknik patronu Ali Oraloğlu değerlendirmelerde bulundu, şampiyonluk yolunda ciddiyeti elden bırakmamak gerektiğini söyledi.

A+A-

“HER ŞEY YOLUNDA…” Mağusa Türk Gücü teknik direktörü Ali Oraloğlu, takımdaki son durumu değerlendirdi, deneyimli teknik adam, çalışmaların son sürat devam ettiğini ve Mağusa Türk Gücü’nde her şeyin yolunda olduğunu söyledi.

 

“DAHA 8 MAÇIMIZ VAR…” Ali Oraloğlu; “Evet, şampiyonluğun en büyük adayıyız ama şampiyonluktan bahsetmek için henüz erken. Kalan 8 maçı Siz kazanmayıp, rakibiniz kazanırsa, doğal olarak şampiyon rakibiniz olur. O yüzden ciddiyeti elden bırakmamak gerekiyor.”

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Süper Lig’in lideri Mağusa Türk Gücü, şampiyonluk hedefiyle çalışmalarına devam ediyor. Yeşil sarılı ekibin teknik patronu Ali Oraloğlu, çalışmalarını YENİDÜZEN’e değerlendirdi. Şu an için her şeyin yolunda olduğunu dile getiren deneyimli teknik adam, bir an önce şampiyonluk turu atmak istediklerini ifade etti. Tecrübeli teknik adam, önlerindeki 8 haftanın da önemli olduğunu belirterek, ciddiyeti elden bırakmamaları gerektiğini de sözlerine ekledi.

 

Oraloğlu: “Ciddiyeti elden bırakmamak gerekiyor”

Mağusa Türk Gücü teknik direktörü Ali Oraloğlu, YENİDÜZEN’e yaptığı değerlendirmede, daha oynanmayan 8 maç olduğunu hatırlatarak, ciddiyeti elden bırakmamak gerektiğini söyledi. Oraloğlu; “Uzun ve ciddi bir süreç geçirdik ve Allahın izniyle yeniden başlıyoruz. Süreç öncesinde ligde son olarak Gönyeli’yi mağlup etmiştik, kupada da Cihangir’i elemeyi başarmıştık. Şimdi kaldığımız yerden devam ediyoruz. Yoğun bir çalışma tempomuz var. Şu an için her şey yolunda gidiyor. Oyuncularım istekli ve oldukça arzulu. Bir an önce başlayıp, yakın olduğumuz şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz. Tabii bu konuda büyük konuşmamak gerekiyor. Sonuçta bu bir futbol… Önümüzde oynanmayan daha 8 maç var. Evet, şampiyonluğun en büyük adayıyız ama şampiyonluktan bahsetmek için henüz erken. Kalan 8 maçı Siz kazanmayıp, rakibiniz kazanırsa, doğal olarak şampiyon rakibiniz olur. O yüzden ciddiyeti elden bırakmamak gerekiyor. Son maça kadar aynı ciddiyetle mücadelemizi vereceğiz” ifadelerini kullandı.

 

“Başlangıçlar her zaman zor olur”

Deneyimli teknik adam, uzun bir aradan sonra ligin 23’üncü haftasında deplasmanda Hamitköy ile karşılaşacaklarını ve başlangıçların her zaman zor olduğunu savundu. Ali Oraloğlu; “Çalışmalarımız şu anda iyi gidiyor. Kalan bölüme en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Resmi maç yapmayalı uzun zaman oldu. Bu yüzden işimizi sıkı tutuyoruz ve yoğun çalışıyoruz. Lig maratonu başlayana kadar iki hazırlık maçımız olacak. Pazartesi günü Çetinkaya, Çarşamba günü de Gençler Birliği ile karşılaşacağız. Sonra da, Hamitköy karşılaşmasını bekleyeceğiz. Hamitköy deplasmanı zaten ligin zor deplasmanlarından biriydi. Şimdi daha da zor hale geldi. Başlangıçlar her zaman zor olur. Bunu düşünerek Hamitköy deplasmanına gideceğiz. Bu zorlu deplasmandan kazanıp, yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

 

“Doğan Türk Birliği, çok köklü bir camia ve saygı duyulması gereken bir ekip”

Nicosia Group Kıbrıs Kupası yarı final eşleşmesini de değerlendiren başarılı teknik adam, kupada köklü, güçlü ve kupayı kazanmak isteyen bir rakip karşılarında olduğunu belirtti. Oraloğlu; “Kupada son olarak Cihangir gibi güçlü bir rakibi eleyerek, yolumuza devam etmiştik. Yarı finale rakiplerimize baktığımızda hepsinin de güçlü olduğunu görmekteydik. Kurada bize Doğan Türk Birliği çıktı. Doğan Türk Birliği, çok köklü bir camia ve saygı duyulması gereken bir ekip. Rakibimiz, kadro bakımından oldukça güçlü ve hedefleri bu kupayı kazanmak. Zaten neresinden bakarsanız bakın, bu eşleşmenin zorlu bir eşleşme olduğunu görürsünüz. Sonuçla ligin 1’inci ve 2’ncisi eşleşti. Rakibimiz ne kadar güçlü olursa olsun, sonuçta biz de MTG’yiz… Bu zorlu eşleşmeden galip çıkan taraf olup, sezon başı koyduğumuz iki kupa hedefi yolunda önemli bir virajı döneceğiz” şeklinde konuştu.

 

Lider MTG’nin lig karnesi

Süper Lig’de 22 maç sonunda 56 puanı bulunan ve şampiyonluğun en büyük adaylarından gösterilen Mağusa Türk Gücü, sezona iyi başlayamasa da, erken toparladı ve zirveyi yakaladı. 22 haftada 18 galibiyet, 2 beraberlik, 2 de mağlubiyeti bulunan Mağusa Türk Gücü’nün, ligde son 10 maçını kazanmasını bildi. Mağusa Türk Gücü, ligdeki son yenilgisini 5’inci haftadaki Küçük Kaymaklı deplasmanında almıştı. Sarı yeşilliler, şu anda en yakın takipçisi Doğan Türk Birliği’nin 12 puan önünde bulunuyor.

Bu haber toplam 1385 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.