Çetinkaya’da Dizdarlı sesleri

Çetinkaya’da Dizdarlı sesleri

Süleyman Yemen’in Çetinkaya Kulüp başkanlığından istifa etmesinin ardından, kulüp genel kurul üyeleri başkanlık için Dr. Bülent Dizdarlı’yı önerirken, Dizdarlı da bu öneriye sıcak baktığını belirterek başkanlık için çalışmaya başladığını belirtti

A+A-

Hüseyin KIRAL

Çetinkaya Türk Spor Kulübü’nde (ÇTSK) önceki akşam gerçekleşen olağan genel kurulda aklanan faaliyet ve mali raporun ardından kulüp başkanı Süleyman Yemen’in istifa etmesi sonucu, genel kurul üyeleri tarafından Dr. Bülent Dizdarlı başkanlık için önerilen isim oldu. Konu ile ilgili olarak gazetemize açıklama yapan Dr. Bülent Dizdarlı, “Başkanlığa sıcak baktığını ve 27 Haziran’da gerçekleşecek olan seçimli Olağanüstü Genel Kurul’a hazırlanmak için önünde sayılı günler kaldığını, en geç 25 Haziran Salı günü başkanlık için başvurusunu yapması gerektiğini” söyledi.

 

Dr. Dizdarlı: “Destek varsa, ben de varım”

ÇTSK’de önceki akşam gerçekleşen genel kurulda başkan Süleyman Yemen’in istifasının ardından Dr. Bülent Dizdarlı’nın genel kurul üyeleri tarafından başkan adayı gösterilmesi sonrası yaptığı açıklamada “Destek varsa, bende varım” dedi. Önceki akşamdan itibaren kulübün geleceği ile ilgili çalışmaya başladığının altını çizen Dizdarlı, “İlk önce kulübün maddi  gelir gider yapısı ile çalışmaya başladım ve bu yapıyı Salı gününe kadar olumlu bir şekle dönüştürmeyi başarırsak adaylığımı açıklayacağım” dedi. Şu ana kadar çalışmaların olumlu geçtiğini belirten Dr. Bülent Dizdarlı, “Geçtiğimiz sezon yönetimde bulunan tüm arkadaşlara da ihtiyacı olduğunu ve kendisi ile çalışmak isteyenleri yönetiminde görmek istediğini” söyledi.

 

“Başkan Süleyman Yemen iyi işler çıkardı”

27 Haziran’da yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul’da ÇTSK’ye başkan olmaya hazırlanan Dr. Bülent Dizdarlı, “Geçtiğimiz sezon genç başkan Süleyman Yemen ve ekibinin güzel işler çıkardığını, özellikle Urcan Vangöl Futbol Akademisi’ne katılımın yüksek olmasını sağladıklarını, bu nedenle yeni dönemde de bu akademinin sorumluluğunu Süleyman Yemen’e vereceğini” söyledi.  

Bu haber toplam 1134 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.