Çetinkaya'da Bolkan dönemi bitti

Çetinkaya'da Bolkan dönemi bitti

Süper Lig ekiplerinden Çetinkaya'da teknik direktör Mehmet Bolkan ile yollar ayrıldı.

A+A-

Çetinkaya ile Mehmet Bolkan arasında yapılan görüşmenin dostça geçtiği, tarafların el sıkışarak iyi şekilde yol ayrımına gittiği öğrenildi. Takımın başında 9. haftada ilk kez Hamitköy karşısında yer alan Bolkan, 4'ü kupa 15'i lig olmak üzere 19 maçta görev aldı. Çetinkaya'yı 0 puanla alan Bolkan ligde 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 yenilgi yaşayarak 23 puan elde etti. Kupada ise ilk turda Mesarya'yı, ikinci turda Lefke'yi eleyen Çetinkaya, çift ayaklı oynanan çeyrek finalde Türk Ocağı'na elenerek kupanın dışında kalmıştı.

 

Arayışlar başladı

Çetinkaya'da Mehmet Bolkan'dan boşalan teknik adamlık görevi için yönetim kurulu çalışmalarına başladı. Gün içerisinde sarı kırmızılı ekibin yeni teknik direktörünün belli olması bekleniyor. 26 haftası geride kalan Süper Lig'de Çetinkaya 23 puanla düşme hattının hemen üzerinde 14. sırada bulunuyor.   

 

Çetinkaya teşekkür mesajı yayınladı

Çetinkaya yaptığı açıklama ile Mehmet Bolkan'a teşekkür etti. Yapılan açıklama şu şekilde: "Camiamızın içinde bulunduğu zor dönemeçte bizlere hiç bir şart koşmadan “Çetinkaya’nın adı yeter” deyerek göreve başlayan ve görev aldığı süre boyunca bizlere bunu hep hissettiren değerli hocamız Mehmet Bolkan ve ekibiyle yollarımızı sevgi ve saygı çerçevesinde ortak bir kararla ayırmış bulunmaktayız.  Mehmet hocamıza ve ekibine,tüm emek ve özverisi için camiamız adına teşekkür eder, kendilerine başarılar dileriz."

Bu haber toplam 2281 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.