Çetinkaya Selçuk dayısını kaybetti

Çetinkaya Selçuk dayısını kaybetti

Süper Lig ekiplerinden Çetinkaya’da 1950’li yıllarda forma giyen, o dönem Çetinkaya’nın başta PAKKOS Şildi olmak üzere elde ettiği başarılarda pay sahibi olan isimlerden Mustafa Selçuk Arslanbey yaşamını yitirdi.

A+A-

Çetinkaya’nın 1950’li yıllara Kıbrıs adasında başarılarıyla damga vurduğu dönemde forma giyen Arslanbey, ardından kısa süre İngiltere’de yaşamını sürdürmüştü. Adaya geri döndükten sonra kulübün müdavimlerinden olan Arslanbey, son yıllarda Alzheimer hastalığına yakalanmıştı. Sarı kırmızılı camiada Selçuk dayı olarak bilinen Arslanbey yarın öğle namazı sonrası (11.40) Lefkoşa Kabristanlığı’na defnedilecek.

 

pakkos.jpg

Selçuk Arslanbey sol üstte ikinci sırada


 

Dizdarlı: “Çetinkaya olarak yastayız”

Çetinkaya Başkanı Dr. Bülent Dizdarlı, Selçuk Arslanbey’in vefatı nedeniyle bir başsağlığı mesajı yayınladı. Dizdarlı’nın “Çetinkaya Türk Spor Kulübü olarak yastayız” başlıklı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Gururumuz PAKKOS Şildi’nin kazanımında rol almış, takımımızın yaşayan son ferdi olan Selçuk Abi’mizi maalesef kaybettik. Selçuk Abi, efsane takımın son temsilcisi olmak dışında, yıllarca kulübümüze katılan gerek sporcu gerek yönetici olan herkesle yakın ilişkiler kurmuş, asla camiadan kopmamış, mütevazi kişiliği ile minik takımdan, A takıma kadar herkesle ilgilenmesi ile gönüllere taht kurmuştu. Kendisine tandırdan rahmet, yaslı ailesine başsağlığı diliyoruz. Çetinkaya dayısını asla unutmayacaktır.”

Bu haber toplam 2213 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.