Çember daralıyor

Çember daralıyor

K-Pet Süper Lig’de 23’üncü hafta bugün başlıyor

A+A-

K-Pet Süper Lig’in 23’üncü hafta karşılaşmaları bugün, yarın ve Pazar günü oynanacak. Ligin açılış maçında bugün Gönyeli ile Merit Alsancak Yeşilova karşı karşıya gelecek.

Ligde yarın 4, Pazar günü ise 3 maç oynanacak.

 

Liderin konuğu Doğan

K-Pet Süper Lig’de haftanın dikkat çeken karşılaşmasında lider Yenicami, Doğan Türk Birliği’ni konuk edecek. Yenicami ikinci devrede oynadığı 8 maçın tamamını kazanırken, Doğan Türk Birliği 20 ve 21’inci haftalarda aldığı mağlubiyetlerin ardından şampiyonluk yarışından uzaklaştı. Bu anlamda büyük önem taşıyan karşılaşma Pazar günü Lefkoşa’da oynanacak.

 

MTG, G.Gücü deplasmanında

Lider Yenicami ile Doğan Türk Birliği’nin karşılaşacağı gün aynı zamanda Lefkoşa’da liderin takipçisi Mağusa Türk Gücü, Gençlik Gücü’ne konuk olacak. Geçtiğimiz hafta Binatlı’yı mağlup ederek haftaya moralli giren Gençlik Gücü, zirve mücadelesini devam ettirmek isteyen Mağusa Türk Gücü ile Şehit Hüseyin Ruso Stadı’nda karşılaşacak.

 

Altı puanlık maç İskele’de

Ligde alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren ekiplerden Gençler Birliği, son üç maçını kazanarak çıkışa geçen Küçük Kaymaklı’yı yarın ağırlayacak.

Alttan kurtulma mücadelesi veren ekipler, ligde bu hafta Play-out potasından uzaklaşmak isteyen ekiplerle karşılaşacak. Esentepe’nin Cihangir’i konuk edeceği cumartesi günü ayrıca Binatlı da Çetinkaya ile karşılaşacak. Türk Ocağı, Lefke’yi lig mücadelesinde Pazar günü ağırlayacak.

Ligin son basamağında yer alan Girne Halk Evi ise bu hafta zor günler geçiren Baf Ülkü Yurdu’nu yarın konuk edecek.

Bu haber toplam 844 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.