“Cebimden 500 Bin TL çıktı”

“Cebimden 500 Bin TL çıktı”

Süper Lig’de, henüz Play-out oynama şansı bulunan Gençler Birliği Kulüp Başkanı Rifat Berkel, kötü gidiş sırasında takımı terk eden oyunculara kızgın.

A+A-

Hüseyin KIRAL

Süper Lig’de kalan son üç haftada Play-out oynama şansı elinde bulunan Gençler Birliği’nde kulüp başkanı Rifat Berkel, alacaklarını öne sürerek Binatlı maçına gelmeyen oyuncularına kızgın olduğunu belirtti. Birebir rakibi Esentepe’nin Türk Ocağı karşısında sahadan berabere ayrıldığını, kendi takımı Gençler Birliği’nin ise konuk ettiği Binatlı karşısında alacağı bir galibiyetle aradaki puan farkının üçe düşeceğini belirten Berkel, “Ne yazık ki bu maçta bazı oyuncularımız bizi yalnız bıraktı” dedi. Berkel, “Önemli eksik oyuncularından dolayı maça genç takım takviyeli çıkan Binatlı karşısında alacaklarını öne sürerek maça gelmeyen Mustafa Tekpınar, Hasan Sarıoğlu ve Sami Ergazi ile birlikte 20 bin TL peşinatını almasına rağmen aylardır takıma katılmayan kaleci Ali Aydemir’e daha çok kızgın olduğunu belirtti.

 

Berkel: “Sezon sonuna kadar bizden alacaklı kimse kalmayacak”

Gençler Birliği takımının geçtiğimiz sezon yaşananların ardından küme düşmesi gerektiğinin altını çizen Gençler Birliği Kulüp Başkanı Rifat Berkel, “Geçtiğimiz sezonun sonunda bu takım küme düşmüş olsaydı, bizlerde geldiğimizde önümüzü daha rahat görecektik ve yeniden yapılanmak için geleceğin takımını kurarak mücadele edecektik. Bizim gibi, hiçbir garanti geliri bulunmayan takımlar için Süper Lig’de mücadele etmek gerçekten çok zor. Sezona girerken geçmişten kalan alacaklarla birlikte bu güne kadar cebimden 500 bin TL futbolculara ödemeler yaptım. Bundan sonra da yapmaya devam edecektim ve sezon sonuna kadar kimsenin benden veya kulüpten alacağı kalmayacaktı” dedi.

 

“Bizi yalnız bırakanlar, bundan sonra yalnızdırlar”

Bu takımı göreve geldiği günden itibaren ayakta tutmaya çalıştığının altını çizen Gençler Birliği Kulüp Başkanı Rifat Berkel “Daha öncede belirttim, sezon sonuna kadar özellikle futbolcularımın tüm alacakları ödenecek diye. Ancak alacaklarını öne sürerek ligin en önemli maçında bazı futbolcularım beni değil, takım arkadaşlarını yalnız bıraktı ve galip gelmem gereken maçtan beraberlikle sahadan ayrıldım” dedi. Başkan Berkel, “Bizi yalnız bırakan tüm oyuncularım şimdiden kendilerine takım aramaya başlasınlar. 150 bin TL getiren bonservisini alacak, aksi takdirde evde oturacak” dedi.

 

“Birinci Lig için çalışmaya başladık”

“Bu dakikadan sonra kendimizi Birinci Lig’e hazırlamak için kolları sıvayarak çalışmaya başladık” açıklaması yapan Başkan Berkel, “Bölgede mücadele eden tüm BTM takımlarını gözlem altına aldık ve yeni sezonda yepyeni bir takımla Birinci Lig’de mücadele etme olasılığına karşı hazırlıklı olacağız” dedi.

Bu haber toplam 1620 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.