Canbulat’ta zor mücadele

Canbulat’ta zor mücadele

K-Pet Süper Lig’in 10’uncu haftasında karşılaşacak olan Mağusa Türk Gücü ile K.Kaymaklı’da teknik adamlar maçın zor geçeceği görüşünü belirtti.

A+A-

Hüseyin KIRAL

Süper Ligin 10. hafta mücadelesinde Mağusa Canbulat Stadı’nda karşı karşıya gelecek olan Mağusa Türk Gücü ile Küçük Kaymaklı takımlarının teknik direktörleri karşılaşmanın her iki takım açısından da çok önemli olduğunu, bu nedenle mücadelesi yüksek bir karşılaşma olacağını vurguladı. MTG Teknik Direktörü Ali Oraloğlu, “Kaan ve Yasin’in sakatlıkları bizi sıkıntıya soksa da, mücadelesi yüksek olacağına inandığım bu maçı kazanmak istiyoruz” dedi. Küçük Kaymaklı Teknik Direktörü İltaç Karayel ise yaptığı açıklamada, “MTG’nin ligdeki konumuna aldanmadan sahaya çıkıp mücadelemizi yapacağız. Her iki takım için de çok zor bir karşılaşma olacak. Ancak zirve mücadelemizi sürdürmek istiyorsak Kaymaklı’ya üç puanla dönmek zorundayız” dedi.

 

Oraloğlu: “Canbulat Stadı’nın tılsımına inanıyorum”

İki hafta önce GAÜ Çetinkaya maçı öncesi yeniden MTG’de göreve geldiğini belirten MTG Teknik Direktörü Ali Oraloğlu, “Canbulat Stadı’nda oynadığımız zorlu GAÜ Çetinkaya karşılaşmasını zor da olsa kazanmasını bildik. Şimdi yine çok zor bir karşılaşma olduğunu bildiğimiz Küçük Kaymaklı maçını da Canbulat Stadı’nın tılsımına inanarak kazanmak istiyoruz” dedi. Kaan Güder ve Yasin Kurt’un sakatlıklarından dolayı kadro kurmada zorlandığını belirten Oraloğlu, her şeyi maç saati daha net göreceğini ve maç saatini bekleyip Küçük Kaymaklı karşısında saha içerinde mücadele etmeleri için görev vereceği tüm oyuncularına güvendiğini söyledi.

 

Karayel: “MTG’nin konumu kimseyi aldatmasın”

Dört hafta üst üste kazandıktan sonra Türk Ocağı karşısında çok kötü bir futbol ortaya koyarak karşılaşmayı kaybettiklerinin altını çizen Küçük Kaymaklı teknik direktörü İltaç Karayel, “Türk Ocağı karşılaşmasında mağlubiyeti hak eden bir oyun ortaya koyduk, ancak bunu bir kez daha tekrarlamak arzusunda değiliz” dedi. MTG takımın ligdeki konumuna ve durumuna bakıp kimsenin aldanmaması gerektiğini belirten Karayel, Canbulat Stadı’nda kendilerini çok zor bir karşılaşmanın beklediğini, ancak zirve yarışında mücadele etmek istiyorlarsa böylesi zor karşılaşmaları kazanmak zorunda olduklarını söyledi.

Bu haber toplam 2211 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.