Canbulat için geri sayım

Canbulat için geri sayım

Mağusa Türk Gücü'nün ev sahibi olduğu maçları oynadığı, bir süredir zemin yenileme çalışmaları süren Canbulat Stadı, Süper Lig'in 15. haftasında hizmete girecek.

A+A-

Spor Dairesi Müdürlüğü’nün sentetik zeminini yenilediği ve Mağusa Türk Gücü’nün ev sahibi olduğu karşılaşmaların oynanacağı Mağusa Canbulat Stadı, 29 Aralık 2018 Cumartesi günü Mağusa Türk Gücü ile Küçük Kaymaklı arasında oynanacak olan K-Pet Süper Ligin 15. hafta maçı ile resmen hizmete girecek.

Spor Dairesi Müdürü Alkan Değirmencioğlu yaptığı açıklamada, göreve geldikten sonra Mağusa Türk Gücü cephesinin yoğun şikayetleri sonrasında saha zeminini yerinde incelediklerini ve değiştirilmesi gerektiğine kanaat getirdiklerini belirtti. Çıkılan ihale sonrasında ihaleyi kazanan şirket tarafından kısa sürede saha zemini yenilenen Mağusa Canbulat Stadı’nın, ilk devrenin son haftasına denk gelen 29 Aralık 2018 Cumartesi günü Mağusa Türk Gücü ile Küçük Kaymaklı arasında oynanacak olan lig karşılaşmasıyla hizmete gireceğini ifade eden Değirmencioğlu, sahanın, 1 milyon 803 bin 977 TL + KDV’ye mal olduğunu da açıkladı. Değirmencioğlu, sahanın tüm Mağusalı’lara hayırlı olmasını temenni etti.

Bu haber toplam 2378 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.