Çağdaş için Düzkaya devrede

Çağdaş için Düzkaya devrede

Satın alma opsiyonu Çetinkaya’da bulunan Yenicami oyuncusu Çağdaş Arslan için Düzkaya devreye girdi.

A+A-

Kanı Aldağ

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Yenicami’de kiralanacak oyuncular listesinde yer alan Çağdaş Arslan için ligin yeni ekibi Düzkaya’nın devreye girdiği öğrenildi.

Geride bıraktığımız sezon Çetinkaya’da kiralık olarak forma giyen ve iyi bir sezonu geride bırakan Çağdaş'ın satın alma opsiyonu ise sarı kırmızılılarda bulunuyor. Çetinkaya’nın da kadrosuna katmak istediği Çağdaş için opsiyonun ay sonuna kadar geçerli olduğu ancak kulüpler arasında herhangi bir görüşmenin olmadığı öğrenildi.

 

Düzkaya’dan ciddi rakam

Süper Lig’de kalıcı olacak bir kadro kurma adına kolları sıvayan Düzkaya ise Çağdaş Arslan’ı kadrosuna katmak için Yenicami ile iletişime geçti. Çatalköy ekibinin Çağdaş’ı transfer etme adına siyah beyazlılara ciddi bir rakam sunduğu, Yenicami’nin de Çetinkaya’nın satın alma opsiyonu olduğu için Düzkaya’ya henüz net bir yanıt vermediği öğrenildi.

 

Fikret de Düzkaya yolunda

Geçtiğimiz yılı Gönyeli’de kiralık olarak geçiren bir diğer Yenicami oyuncusu Fikret Yağcıoğlu ile siyah beyazlılar arasında yapılan görüşmede sonuç alınamadı. Çağdaş gibi Fikret için de Düzkaya’nın devrede olduğu, oyuncuyu kadrosuna katmak için girişim yaptığı bilgisi edinildi.

Bu haber toplam 1264 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.