"Bu sezon güçlü bir takım olacağız"

"Bu sezon güçlü bir takım olacağız"

Süper Lig’in güçlü takımlarından Cihangir takımı yeni sezon hazırlıklarına Kılıç Ali Kahraman yönetiminde başladı

A+A-

Hüseyin KIRAL

Son yıllarda oynadığı futbol ve elde ettiği neticelerle adından sıkça söz ettiren Süper Lig’in güçlü takımlarından Cihangir, yeni sezona yeni teknik direktör Kılıç Ali Kahraman ile ‘merhaba’ dedi. Cihangir Stadı’nda yeni sezona merhaba diyen Cihangir’de teknik direktör Kılıç Ali kahraman, geçtiğimiz sezon takımdan iyi isimlerin gittiğini, ancak gidenlerin yerine iyi isimler geldiğini belirtti. Fırat Ersalan, Halil Turan, Hasan Yaşınses gibi futbolcuların ayrıldığını aktaran Kahraman, onların yerine geçtiğimiz sezon başka takımlarda ödünç olarak oynayan Mete Sağır, Osman aktaş, Ali Demiroğlu ve Seyhan gibi oyuncularında takıma katıldıklarının altını çizdi. Kılıç Ali Kahraman; “geçmiş yıllarda olduğu gibi yine iddialı bir takım olacağız” dedi.

 

Kahraman, “Turgut Kaan Çoban bizde zaten oynamıyordu” 

Teknik direktör Kılıç Ali Kahraman yönetiminde yeni sezon hazırlıklarına bugün başlayan Cihangir, geçtiğimiz sezon takımdan ayrılmak isteyen ve bir sezon futbol oynamayan oyuncusu Turgut Kaan Çoban’ı, Küçük Kaymaklı’ya vererek yenine Kaymaklı’dan Yusuf Palaz ile Çağlar Toklu’yu renklerine bağladı. Bu transferden çok mutlu olduğunu belirten Kahraman, Salih Say’ın takımda kalması için yoğun mesai harcadıklarını ve bunu başarmak içinde ellerinden gelen her şeyi yapmaya hazır olduklarını söyledi. Kaleci Mehmet Özeralp’ın ise takımdan ayrılma isteğine yönetimin karar vereceğini belirten Cihangir teknik direktörü Kılıç Ali Kahraman; “bu dakikadan sonra sadece yabancı oyuncu arayışımız olacak” dedi.

 

 “21-27 Ağustos’ta Ankara Kızılcahamam’da kamp yapacağız”

Kılıç Ali Kahraman; “Süper Lig’in en şanslı takımlarından biriyiz. Maç ve idman olmak üzere iki tane sahamız var, bu nedenle antrenman yapma konusunda sıkıntı yaşamayacağıztek sıkıntımız havaların çok sıcak olması.  Bu nedenle havalar serinleyinceye kadar idmanlara saat 19’da başlayacağız” dedi. Kahraman, 21 – 27 Ağustos tarihleri arasında Ankara, Kızılcahamam Bölgesi’nde kamp yapacaklarını, 8-10 Eylül tarihleri arasında da Erülkü anı turnuvası düzenleyeceklerini bilgisini verdi.

 

Bu haber toplam 2523 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.