Bu maçların telafisi yok

Bu maçların telafisi yok

Süper Lig’de 28’inci hafta heyecanı yarın başlıyor

A+A-

K-Pet Süper Lig’in 28’inci haftası yarın başlıyor. Ligde yarın 7, Pazartesi akşamı ise 1 karşılaşma oynanacak. Lider Yenicami 28’inci haftada Gençlik Gücü’nün konuğu olacak.

 

Zirve yarışında heyecan dorukta

Süper Lig’de bitime kısa süre kala, zirve yarışını da heyecanlı hale getiriyor. En yakın takipçisi Doğan Türk Birliği’nin 5 puan önünde bulunan Yenicami yarın Gençlik Gücü ile karşılaşacak. Şampiyonluk için lider Yenicami’nin puan kaybetmesini bekleyen Doğan Türk Birliği ise Baf Ülkü Yurdu deplasmanına konuk olacak.

 

Hata yapma lüksleri bulunmuyor

Özellikle Play out çizgisi ve alt sıralarda bulunan takımlar için hata yapma lüksü bulunmuyor. Lig sıralamasındaki Play out çizgisinde Mağusa Türk Gücü, Gençlik Gücü, Gençler Birliği ve Yeni Boğaziçi takımları bulunurken, direkt düşme hattında Yalova ve Ozanköy takımları bulunuyor. Ligde Binatlı, Küçük Kaymaklı, Lefke, Baf Ülkü Yurdu, Cihangir gibi takımlar da rakiplerine oranla biraz daha rahat konumunda bulunuyor.

 

Kapanış Pazartesi akşamı olacak

K-Pet Süper Lig’de 28’inci hafta maçları 23 Nisan Pazartesi akşamı yapılacak. Atatürk Stadı’nda GAÜ Çetinkaya, ligin Girne ekiplerinden Merit Alsancak Yeşilova’yı konuk edecek. Mücadele, saat 19.00’da başlayacak.

 

Bu haber toplam 1287 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.