“Bu maç bizim için olmazsa olmaz”

“Bu maç bizim için olmazsa olmaz”

Baf Ülkü Yurdu teknik direktörü Gökmen Davutoğlu, Göçmenköy maçını değerlendirdi

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig’in batı ekiplerinden Baf Ülkü Yurdu’nda yarın oynanacak Göçmenköy maçı öncesinde teknik direktör Gökmen Davutoğlu maç hakkındaki düşüncelerini YENİDÜZEN’e aktardı. Davutoğlu, yeteri kadar puan kaybı yaşadıklarını, artık bu noktada puan kaybına tahammülleri olmadığını ifade etti. Davutoğlu Göçmenköy maçı hakkında “bu maç bizim için olmazsa olmaz” değerlendirmesini de yaptı.

 

Davutoğlu: “Şansızlıklar yakamızı bırakmadı”

Baf Ülkü Yurdu teknik direktörü Gökmen Davutoğlu, devre arasında önemli oyuncularını başka takımlara vermek zorunda kaldıklarını belirtirken, bunun yanında eksik oyuncuların da fazla olmasından dolayı büyük şansızlıklar yaşadıklarını söyledi. İlk 5 maçta zorlu fikstürleri olduğunu da anlatan deneyimli teknik adam, şansızlıkların yakalarını bırakmadığını, bir an önce bundan kurtulmak istediklerini sözlerine ekledi.

 

“Göçmenköy maçı olmazsa olmazımız”

Süper Lig’in 21’inci haftasında yarın karşılaşacakları Göçmenköy maçını da değerlendiren deneyimli teknik adam, iki ekibin de bu maçı kazanmak istediğini aktararak, maçın zor geçeceğini ifade etti. Davutoğlu; “Ligde bu hafta Göçmenköy ile oynayacağız. Göçmenköy, iyi futbol oynayan bir ekip. Birkaç maçlarını izleme fırsatı buldum. Oyuncular sahada ne yapacağını çok iyi biliyor. Bu yüzden hafta boyunca rakibimize çok iyi çalıştığımızı inanıyorum. Bizim bu karşılaşmada saha ve seyirci avantajımız var. Bu avantajımızın yanında iyi futbol da oynayarak maçı kazanmak istiyoruz. Bu maç bizim olmazsa olmazımız. İyi bir sonuçla moral motivasyonumuzu yeniden yakalamak istiyoruz” dedi.

 

6 maçtır kazanamıyor

Baf Ülkü Yurdu, ligde çıktığı son 6 maçta rakiplerine boyun eğmek zorunda kaldı. Son galibiyetini ligin 14’üncü haftasında, bir diğer Güzelyurt ekibi Binatlı karşı elde eden Baf Ülkü Yurdu, sonrasında çıktığı 5 karşılaşmada 1 beraberlik, 4 mağlubiyet alabildi. Kırmızı yeşilli ekip bu süreçte Düzkaya, Cihangir, Türk Ocağı, Mağusa Türk Gücü ve Çetinkaya’ya boyun eğerken, devrenin son maçında Gençlik Gücü ile berabere kalmıştı.

Bu haber toplam 1180 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.