BTM’ye ‘darp’ ve ‘küfür’ cezası yağdı

BTM’ye ‘darp’ ve ‘küfür’ cezası yağdı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Bölgesel Terfi Müsabakaları (BTM) Kurulu 18-19 Ağustos 2020 tarihleri arasında oynanan BTM 2. Lig maçlarıyla ilgili aldığı kararları açıkladı.

A+A-

Yeniceköy ile Dilekkaya arasında oynanan maçta Dilekkaya’dan Emrah Zaghloul ile Yeniceköy’den Erdi Haşimoğulları’nın birbirlerine yönelik saldırı ve darp fiillerinden dolayı oyunculara 4’er maç ceza verildi. Dilekkaya kalecisi Mustafa Karacaoğlu’nun rakip takıma yönelik küfür söylemleri, saldırı ve darp girişimleri nedeniyle 4 maç ceza aldı. Saha olaylarına sebebiyet veren Yeniceköy’e 1, Dilekkaya’ya 2 maç saha kapama cezası verildi.

Mevlevi ile Akçay arasında oynanan karşılaşmada hakeme yönelik saldırı ve darp girişiminden dolayı Akçay futbolcusu Ferit Gürler’e 3 maç ceza verildi.

 

İhraç edildi, sahaya girdi, rakibine saldırdı

Gayretköy ile Serhatköy arasında oynanan karşılaşmada çift sarı kartla ihraç edildikten sonra oyun alanına girerek rakip takım oyuncusuna saldırı fiilinden dolayı Gayretköy oyuncusuna kart ihracından 1, fiilinden dolayı 3, toplamda 4 maç ceza verildi.

 

Üç oyuncuya toplam 13 maç ceza

Ergazi ile Kumyalı arasında oynanan karşılaşmada rakip takım oyuncusuna saldırı fiilinden dolayı Kumyalı futbolcusu Erdim Milli’ye 5 maç ceza verildi.

Aynı maçın 83’üncü dakikasında rakip oyuncuya tekme attığı tespit edilen Kumyalı futbolcusu Ufuk Argın’a 5 maç ceza verilirdi. Aynı dakikada rakip futbolcunun boğazını sıkan Ergazi futbolcusu Ekrem Aktaş’a da 3 maç ceza verildi.

 

Alayköy hükmen mağlubiyet ve puan silme cezası aldı

Alayköy ile Pınarbaşı arasında oynanan karşılaşmada hakeme yönelik saldırı ve darp fiillerinden dolayı Alayköy futbolcusu Aydoğan Sarıkaya’ya 15 maç ceza verildi.

Aynı maçın 41’inci dakikasında Alaköy, müsabakayı terk ettiği için hükmen yenik sayılırken, maç 3-0 Pınarbaşı lehine tescillendi ve Alayköy’ün ayrıca 3 puanı silindi.

 

Hakeme küfür ve tehditlere ceza

Gaziveren ile Gayretköy arasında oynanan maçta çift sarı kartla ihraç edilmesinin ardından hakemlere yönelik sarf ettiği küfürlerden dolayı Gayretköy futbolcusu Muhammet Ali Yeşilyayla’ya 3 maç ceza verildi.

Bafra ile Yedikonuk arasında oynanan maçta çift sarı kartla ihraç edilmesinin ardından hakemlere yönelik sarf ettiği tehditlerden dolayı Yedikonuk futbolcusu Uğur Aktaş’a 3 maç ceza verildi.

 

Kırmızı kart cezaları

3 maç: Murat Şanyol (Kalkanlı)

2 maç: İsmet Hüryol (Kumyalı)

1 maç: Tayfun Soro (Kalkanlı), Batuhan Orbah (Serhatköy)

 

4 sarı kart cezalıları

Ramadan Ağdaç (Akıncılar), İbrahim Mert (Haspolat), Bavver Dağ (Yeni Erenköy), Mehmet Sülün (Kumyalı), Ertürk Ataş (Yeniceköy), Umut Ulukök (Akçay), Yusuf Kılıç (Gaziköy)

Bu haber toplam 2310 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.