BTM'de ceza yağdı

BTM'de ceza yağdı

Bölgesel Terfi Müsabakaları Disiplin Kurulu kararları açıklandı.

A+A-

Serhatköy ile Gayretköy arasında oynanan BTM 2. Lig 2. Grup maçında hakem tarafından kırmızı kart gösterildikten sonra hakemin kişilik haklarına saldırı, hakaret ve küfrün yanında maçın son dakikalarında çıkan olaylar sırasında sahaya girerek hakeme yumruk sallayarak ittiği tespit edilen Gayretköy futbolcusu Musa Avunç’a 15 maç ceza verildi.

Aynı maçta rakip takım yedek kulübesine yönelik küfür ederek olayların başlamasına neden olmasının yanında rakip takım oyuncuları ile kavgaya girdiği tespit edilen Gayretköy futbolcusu Ufuk Avunç2A 6 maç ceza verdildi.

Yaşanan olaylara karışarak rakip oyuncuları ile kavga eden Serhatköy Yöneticisi İltaç Keçeli’ye 6 maç ceza, kavgaya karıştığı tespit edilen İsa Avunç’a 5 maç ceza, yçne kavgaya girdiği tespit edilen Gayretköy antrenörü Erol Avunç’a 5 maç ceza verildi.

 

İki kulüp hükmen yenik sayıldı

Tribünlerden sahaya girerek rakip takım futbolcusuna vuran Serhatköy Kulüp Başkaın İnanç Keçeli’ye 190 gün hak mahrumiyeti cezası verilirken, taraftarlarının ve futbolcularının neden olduğu saha olayları nedeni ile her iki kulübe 2’şer maç saha kapama cezası verildi.

Ayrıca müsabakanın güvenlik nedeniyle tamamlanamamasından dolayı her iki kulübün de hükmen yenik sayılmasına oy birliği ile karar verildi.

 

Mevlevi’ye 21 yaş altı cezası

Tepebaşı ile Mevlevi arasında oynanan müsabakada Mevlevi Spor Kulübü 21 yaş altı süresine ilişkin kuralı ihlal ettiği için -1 puan silme cezası aldı.

BTM 2. Lig kulüpleri için ara transfer döneminin 27-28 Mayıs olarak belirlendi.

Bu haber toplam 1246 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.