BTM ve Kadınlar Ligi tescillendi

BTM ve Kadınlar Ligi tescillendi

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, BTM 2. Ligi, Kuzey Kıbrıs Turkcell Kadınlar Ligi Play-off ve Play-out karşılaşmalarının yanı sıra Akdeniz Spor Birliği’nin şampiyonluğunu tescilledi.

A+A-

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Bölgesel Terfi Müsabakaları 2. Ligi’nde oynanan son hafta karşılaşmalarını, Play-off’a kalan takımları, lige veda eden takımları, Kuzey Kıbrıs Turkcell Kadınlar Ligi Play-off ve Play-out karşılaşmalarının yanı sıra Akdeniz Spor Birliği’nin şampiyonluğunu tescilledi.

KTFF’den yapılan açıklamada BTM 2. Ligi 1., 2., 3., 4., 5. ve 6. grupların 7, 8, 9 ve 10'uncu hafta maçları ile; KKTCELL Kadınlar Ligi Play Out ve Play Off hafta maçlarının tescil edildiği duyuruldu. BTM 2.Ligi’nde gruplarını ilk sırada tamamlayan Karadeniz 61, Mutluyaka, Türkmenköy Aydın, Gülgün Süt Düzova, Dikmengücü ve Zümrütköy’ün grup liderlikleri tescil edildi. Gruplarını son sırada tamamlayan Yarköy, Güvercinlik, Kırıkkale, Alayköy, Serhatköy ve 4. Grup sonuncusunun sonradan açıklanacağı belirtilerek bu takımların önümüzdeki sezon BTM’de yer alamayacakları duyuruldu.

KTFF Yönetim Kurulu, 2017-2018 Sezonu KKTCELL Kadınlar Ligi Play Off grubu sonucu Akdeniz Spor Birligi’nin şampiyonluğunu da tescilledi.

Bu haber toplam 1359 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.