Bozkurt: “Geldiğimiz nokta tesadüf değil”

Bozkurt: “Geldiğimiz nokta tesadüf değil”

Mağusa Türk Gücü Süper Lig ve U21 Ligi’nde lider olarak haftayı tamamlarken, U17 Ligi’nde 8’de 8 yaparak grubundan lider olarak çıktı.

A+A-

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Mağusa Türk Gücü Başkanı Koral Bozkurt, her alanda zirveye yerleşen MTG’nin geldiği noktanın tesadüf olmadığını söyledi.s

Geçtiğimiz yılı çifte kupa ile kapattıklarını ve bunu yeniden tekrarlamak istediklerini belirten Bozkurt, “Ben, yönetimim ve hocalarımız bu alanda büyük uğraş veriyor. Sahada görevini layığı ile yapan ve zirveye ambargo koyan sarı- yeşilli forma sahibi futbolcularımla gurur duyuyorum” dedi.

Bozkurt, gelinen aşamada MTG camiasının da takıma daha fazla sahip çıkmasını istedi. “MTG büyük bir camia ve bir futbol kulübünden çok daha fazlasıdır” ifadesini kullanan Bozkurt, bu yönde de çalışmalarına hız verdiklerini belirtti.

 

“Özkaynak düzenimizden yetişen futbolcular A takıma yükselmeye başladı”

Yeni bir antrenman sahasını kulübü kazandırma yanında, Mağusa’nın farklı bölgelerinden futbolcuların merkezi haline geldiklerini vurgulayan Bozkurt şöyle devam etti:

“Özkaynak düzenimizden yetişen futbolcular, MTG A takımına yükselmeye başladı. Bu sayı 2020- 21 sezonunda daha da artacak.

Çanakkale, Dumlupınar, Akıncılar, Dörtyol, Maraş, İskele, Mesarya, Mormenekşe’de forma giyen futbolcularımız var. Bunların tamamı, planlı bir çalışmanın ürünü. Böyle olmaya da devam edecek.

Biz, taraftarımızı daha yoğun bir şekilde etrafımızda görmek istiyoruz. MTG, spor alanında olduğu gibi, kültür alanında da gelişerek büyüyecek. Biz, kurumsal ve sürdürülebilir bir yapı yaratmakta kararlıyız.

Tüm alanlarda çalışan yönetim kurulu üyelerimiz de bunu benimsedi. Mağusa’ya, Mağusalı’ya sevdalı genç bir ekip tarafından yönetiliyor MTG…

Lig uzun bir maraton. Ancak, alt ve üst yapıda kurumsallaşmayı büyük oranda sağladık. Hoca ve futbolcular rahat bir ortamda çalışıyor. Yönetim olarak, onlara rahat bir çalışma ortamı sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Onlar da karşılığını sahada kazanarak veriyor.

Biz, geçtiğimiz yıl olduğu gibi, bu yıl da zirveyi hedefledik. Gerek transferlerimiz, gerekse koruduğumuz kadro ile bunu ispatladık. Sık sık vurguladığım gibi, tek eksiğimiz taraftarımız. MTG, çok daha büyük bir coşku ile desteklenmeyi hak ediyor.

Bu hafta sonu önemli bir Cihangir maçımız var. Kazanarak, zirvede yakın takımlarla olan puan durumunu açmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 2359 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.