Bostancı’da kritik maç

Bostancı’da kritik maç

Birinci Lig’in iki iddialı ekibi Yalova ve Yonpaş Dumlupınar, ligin 7’nci haftasında karşılaşıyor

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Birinci Lig’de yarın kritik bir maç oynanacak. Ligde şu ana kadar aldığı sonuçlarla dikkatleri üzerine çeken Yalova, güçlü rakibi Yonpaş Dumlupınar’ı konuk edecek. Mücadele yarın 14.30’da Tahsin Mertekçi Stadı’nda oynanacak.

 

Yalova, yeniden seri yakalamak istiyor

Birinci Lig’e bu sezon iddialı bir başlangıç yapan Yalova, ligin 5’inci haftasında Ozanköy maçında son dakikada yediği golle sezonun ilk ve tek puan kaybını yaşamıştı. Sarı lacivertli ekip, geçtiğimiz hafta 70’inci dakika itibariyle 1-0 geride olduğu Karşıyaka mücadelesinde çıkan olaylar sonucu maç tatil edilmiş ve sonrasında Yalova’nın hükmet galip sayılmasına karar verilmişti. Son iki haftada yaşananların ardından ligin 7’nci haftasında Yonpaş Dumlupınar’ı konuk edecek olan Yalova, bu karşılaşmayı kazanıp, yeniden seri yakalamak istiyor.

 

Yonpaş Dumlupınar hata yapmak istemiyor

Ligin Mağusa ekiplerinden Yonpaş Dumlupınar ise, sezona beklediği gibi başlayamasa da son haftalarda yakaladığı çıkışla dikkat çeken takımların arasında yerini aldı. Şu anda 16 puanla 3’üncü sırada bulunan sarı kırmızılı ekip, 4’üncü haftadaki Mesarya mağlubiyetinin ardından 5’inci haftayı bay geçerek 3 puanla kapatmış, geçtiğimiz haftada da Dörtyol’u mağlup etmişti. 2 haftalık bir galibiyet serisi elde eden Yonpaş Dumlupınar, bu haftayı da kazanıp, hem seriyi 3 maça taşımak, hem de rakibi Yalova’yı mağlup ederek rakibiyle puanları eşitlemek istiyor.

 

Taraftarlara ‘Formanı giy, maça gel’ çağrısı

Yarınki maça ev sahipliği yapacak olan Yalova’da son günlerde sosyal medyada taraftarlara çağrı yapılıyor. Sosyal medyada yapılan paylaşımlarda ‘‘Formanı giy, maça gel’ çağrısı yapan Yalovalıların bu maça yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Bu haber toplam 1139 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.