Boccede şampiyon Hakan Topal

Boccede şampiyon Hakan Topal

Herkes İçin Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Erkekler Ferdi Bocce Şampiyonası geçtiğimiz gün oynana karşılaşmalar ile tamamlandı.

A+A-

Herkes İçin Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Erkekler Ferdi Bocce Şampiyonası geçtiğimiz gün oynana karşılaşmalar ile tamamlandı. 3 gün süren ve 32 sporcunun katılımı ile gerçekleşen turnuvada 50’den fazla maç oynanırken, Hakan Topal bu maçlar sonunda mutlu sona ulaştı.

Turnuvanın ilk gününde ön eleme maçları oynandı. Bu maçlarda süpriz isim Selçuk Amcaoğlu oldu ve gruplara kalmaya hak kazanarak ilk sezonunda başarıyı yakaladı. İkinci gün oynanan grup maçları sonunda Remzi Öztenekecioğlu, Recep Ruh, Hakan Topal ve Mehmet Mullahalil grup birincisi, Yenal Senin, Avşın Kanatlı, Orçun Latifoğlu ve Mert İlhan da grup ikincisi olarak final etabına kaldılar. İkinci günün süprizi ise Ateş Erzen’in turnuva dışı kalmasıydı.

Final günü ise tam bir heycan fırtınasına sahne oldu. Hakan Topal sırasıyla Orçun, Mert ve Recep’i yenerek finale kalırken, Yenal Senin’de mağluplar grubuna düşmesine rağmen, kalitesini konuşturararak Avşın, Mert, Mehmet ve Recep’i yenerek finalde Hakan’ın rakibi oldu.

 

2 mağlubiyete ulaşanın eleneceği finalde maçlara 1 mağlubiyetle başlayan Yenal, saat 11.30’da başlayan final karşılaşmasına fırtına gibi başlayarak rakibine karşı puan farkını hemen açtı ve maçı 12-2 kazanarak seriyi 1-1’e getirdi. Ancak 2. maça daha kontrollü ve sakin başlayan Hakan, geriden geldiği karşılaşmada çok iyi atışlar çıkararak finali 12- 6 kazandı ve ilk kez katıldığı  Büyükler Kategorisi’nde adını birinciliğe yazdırarak büyük bir başarı yakaladı. Turnuva sonunda oluşan sıralama şöyle:

 

1. Hakan Topal

2. Yenal Senin

3. Recep Ruh

4. Mehmet Mullahalil

5. Mert İlhan

6. Remzi Öztenekecioğlu

7. Avşın Kanatlı

8. Orçun Latifoğlu

Bu haber toplam 1796 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.