Bir gurur daha!

Bir gurur daha!

IAAF Kıtalar arası Dünya Kupası'nda Avrupa takımında yer alan Yiğitcan Hekimoğlu, 4x100 metre branşında takımı ile ikinci olma başarısı gösterdi.

A+A-

Ülkemiz elit atletlerinden Yiğitcan Hekimoğlu ve antrenörü Celal Keleş başarılarına bir yenisini daha ekledi. Çekya'nın Ostrava kentinde düzenlenen IAAF Kıtalar arası Dünya Kupası mücadelesinde Hekimoğlu 4x100 metre branşında piste çıktı. Geçtiğimiz ay Avrupa Şampiyonası'nda gümüş madalya kazanan Türk ekibi yarışı ikinci tamamlayarak yine gümüş madalya elde etme başarısı göstedi. Yarışta Amerika kıtasını temsil eden Michael Rodgers, Noah Lyles, Yohan Blake ve Tyquendo Tracey'den oluşan takım 38.05'lik derecesi ile birinci oldu. Yiğitcan Hekimoğlu, Emre Zafer Barnes, Jak Ali Harvey ve Ramil Guliyev'den oluşan Avrupa takımı ise 38.96 ile ikinci olma başarısı gösterdi. Asya-Pasifik takımı ise 39.55 ile üçüncü oldu.

 

Avrupa takımı ilk günü ikinci tamamladı

Yiğitcan Hekimoğlu'nun yer aldığı Avrupa takımı IAAF Kıtalar arası Dünya Kupası'nın ilk gününü ikinci sırada tamamladı. İlk gün sonunda Amerika takımı 135 puanla ilk sırada yer alırken, Avrupa takımı 123 puanla ikinci, Asya-Pasifik takımı 89 puanla üçüncü ve Afrika takımı 74 puanla dördüncü sırada yer aldı. Yarın yapılacak son gün yarışlarının ardından organizasyonun şampiyonu belli olacak.

Bu haber toplam 1537 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.