Bilgiler yenilendi

Bilgiler yenilendi

B Lisans, C Lisans ve Kaleci Antrenörü Yenileme Semineri tamamlandı

A+A-

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu ve Kıbrıs Türk Futbol Antrenörler Derneği işbirliğinde teknik adamlara yönelik yenileme seminerlerinin sonuncusu tamamlandı. Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Teknik Direktör ve A Lisans Yenileme Semineri’nin ardından dün B Lisans, C Lisans ve Kaleci Antrenörü Yenileme Semineri Salamis Bay Conti Hotel’de gerçekleştirildi.

Futbolda sezon periyotlaması stratejisi konu başlığını Prof. Dr. Caner Açıkada’nın katılımcılara aktardığı seminerde, Futbolda Akademi Oluşturulmasının Esasları konu başlığını UEFA Pro Lisans Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Altyapı Koordinatörü Sedat Karabük irdeledi. Kaleci Teknikleri Çalışmaları konusunu ise Türkiye Futbol Federasyonu Tudor Antrenörü Rasim Kara anlattı.

Seminerin öğleden sonraki bölümünde ise Yeniboğaziçi Osman Ergün Mehmet Stadı’nda pratik uygulama yapıldı. Bu bölümde Futbolda Baskılı Hücum Çalışmaları başlığı Sedat Karabük ve KKTC Tudor Mustafa Borataş tarafından gerçekleştirildi. Seminer sertifika dağıtımı ile sona erdi.

Bu haber toplam 2141 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.