Beşinci turda Relax Kids konuşuldu

Beşinci turda Relax Kids konuşuldu

Her hafta yeni bir etkinliğin yapıldığı Girne temalı satranç turnuvasında beşinci turun konuğu Relax Kids eğitimcisi Fezile Kurt oldu. Kurt, ünlü farkındalık eğitimi Relax Kids’i tanıtarak Satranç Eğitim Merkezi’nde büyük ilgi gördü.

A+A-

Her hafta yeni bir etkinliğin yapıldığı Girne temalı satranç turnuvasında beşinci turun konuğu Relax Kids eğitimcisi Fezile Kurt oldu. Kurt, ünlü farkındalık eğitimi Relax Kids’i tanıtarak Satranç Eğitim Merkezi’nde büyük ilgi gördü. 2001’de İngiltere’de kurulan, Nursing Health Standarts ödüllü Relax Kids, halen 43 ülkede, 1600’den fazla eğitmeniyle başarıyla uygulanıyor. Kurt, 5-11 yaş grubu çocuklar için 7 adımlı Relax Kids etkinlerinde öğrenilenleri satranç ile ilgilenen çocukların satranç oynadıklarında, derslerde ve farklı etkinlikerde kullanılabileceğini belirtirken, etkinliklerde uygulanan farkındalık ve rahatlama yöntemlerini de hayatları boyunca uygulayabileceklerini aktardı.

Kurt şöyle devam etti: “Relax Kids sınıflarında özdeğerlerinin farkında, daha mutlu, daha sakin, kendine güvenen, duyarlı, saygılı, sorumlu, arkadaşlarını ve çevresini takdir eden, yardımsever, sahip olduklarının özellikle sağlığının kıymetini bilen çocuklar yetiştirmenize yardımcı oluyoruz. Satranç  oynayanların da  aynı özellikleri geliştirdiğini burda görüyorum. Sizi teknolojinin zararlarından uzak, bu güzel sosyal ortamda buluşturan, bu etkinliği yaptıran başta Suat Nailer’i ve Satranç Eğitim Merkezi yöneticilerini, satrançıları kutlarım.”
Girne temalı satranç turnuvasının 11 Nisan konuşmacı konuğu Sosyal Hizmet Uzmanı Barış Başel’in olacağı belirtildi.

Bu haber toplam 2141 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.